HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Dénise Egger van Beautysalon La Luna

Deze week een Show your best Results met Dénise Egger, eigenaresse van Beautysalon La Luna. Ze is al sinds 1999 werkzaam in de schoonheidsbranche en startte haar eigen salon in 2003. Met een (h)echt team van specialisten, die de passie voor haar werk delen, proberen ze elke dag de best mogelijke kwaliteit te bieden. Binnen het team zijn ze in het bezit van specialisaties als Permanente Make-up, Acne, Elektrisch Ontharen en Camouflage. Door regelmatige scholing en (inter)nationale beursbezoeken zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Sinds 2003 heeft Denise zich helemaal gespecialiseerd in verschillende Permanente Make-up technieken, waaronder ook medische pigmentatie, correctie pigmentatie en diverse removal technieken. Daarnaast verwijdert ze huidoneffenheden door middel van coagulatie of laser. Ze vertelt jullie graag over haar best behaalde resultaat.

De klant had – zoals op de foto te zien – last van Xanthelasma, waar ze al jaren mee kampte als gevolg van een te hoog cholesterolgehalte. Ze stoorde zich er dusdanig aan dat ze er enige jaren geleden al mee naar een huisarts was gegaan. De huisarts heeft het toen behandeld met cryotherapie. “Er zijn toendertijd enorme korsten ontstaan. De huid was dusdanig beschadigd dat er littekenweefsel en hypopigmentatie is ontstaan. Ook de Xanthelasma was niet verdwenen. Na deze ervaring durfde de klant zich niet meer door iemand te laten behandelen. Toch durfde ze het bij ons aan.”

Wat is er aangeraden en waarom?
“De Xanthelasma van deze klant hebben wij behandeld met het Sterex Blend apparaat EuroBlend SXE op basis van het principe van thermolyse/diathermie, met behulp van hoogfrequente wisselstroom. Door middel van een fijn naaldje komt er energie vrij dat omgezet wordt in warmte (coagulatie). Deze warmte zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen stollen en vervolgens afsterven. Wanneer een klant angstig is na een negatieve ervaring, passen wij ons behandelplan aan en geven dan de voorkeur aan meerdere deelbehandelingen.

Helaas merken we regelmatig dat klanten, die elders een negatieve ervaring oplopen, het geloof en vertrouwen kwijt zijn dat er iets aan hun probleem gedaan kan worden. Dit heeft dusdanig invloed op hun dagelijkse leven dat ze het probleem steeds meer als storend gaan ervaren en zich daardoor onzeker voelen. We zijn daarom erg dankbaar als desbetreffende personen ons toch het vertrouwen geven om hen te mogen behandelen.”

Na hoeveel behandelingen haalde je dit resultaat en na hoeveel tijd? Wat was de reactie van de klant?
Het resultaat van de foto’s is na slechts één behandeling. We zijn uitermate voorzichtig te werk gegaan in verband met het reeds aanwezige littekenweefsel. Deze behandeling heeft een week voor Kerst plaatsgevonden en de genezing ging zo voorspoedig dat er met de feestdagen al geen korstjes meer op het behandelende gebied zaten. De klant is zo gelukkig en dankbaar met het resultaat. Vijf weken na de eerste behandeling is ze teruggekomen en was een kleine nabehandeling voldoende.”

Resultaten behouden
“De klant staat onder doktersbehandeling voor haar verhoogde cholestorol en gebruikt hiervoor medicatie. Ze wilt dit resultaat zeker behouden en zal, mocht er weer Xanthelasma optreden, direct een afspraak inplannen om het te laten behandelen.”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
‘Permanent BEAUTY Masters’ viert haar première bij BEAUTY DÜSSELDORF 2023
Show your best results by Dénise Egger van Beautysalon La Luna

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord