HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Maak kennis met dé expert in het verwijderen van cosmetische huidoneffenheden

In de salon tref je elke dag klanten met onder andere couperose, kleine adertjes, pigmentstoringen, steelwratjes en fibromen, spider naevus, ouderdomsvlekken en rimpeltjes en lijntjes. Met de T-Away 2 van Beauty2People kun je deze huidoneffenheden snel en veilig verwijderen en effectief behandelen, zonder de huid te doorboren. De T-Away 2 combineert 3 effectieve behandeltechnologieën en werkt op basis van de nieuwe RWS-technologie (Radio Wave Spectrum). Dit systeem, dat al jaren in de medische wereld wordt gebruikt, kan nu voor cosmetische doeleinden worden ingezet.

Bekijk hier een filmpje over de behandeling en laat je overtuigen

De nieuwe RWS-technologie van de T-Away 2 zorgt voor een milde en effectieve behandeling met minimale weefselbelasting. Een actieve applicator raakt de huid aan, zonder haar te doorboren – iets dat uniek is en geen enkel ander apparaat kan – en door de omzetting van energie in warmtepulsen kunnen er succesvolle resultaten behaald worden. De T-Away heeft een groot scala aan mogelijkheden en combineert de Care Current technologie, Radiofrequentie en de Percutane Flow-technologie voor optimale behandelresultaten. Huidproblemen, die tot nu toe alleen door dure laserbehandelingen konden worden behandeld, kunnen nu met de T-AWAY 2 probleemloos worden behandeld. Bij veel indicaties zie je na de eerste behandeling al resultaat, een must voor elke salon.

Service en promotie
Beauty2People staat bekend om het uitstekende serviceniveau. Zo bieden wij een garantietermijn van 10 jaar op het apparaat (met uitzondering van de kabels) en uiteraard een gratis training voor het gehele team. Bij aanschaf van het apparaat krijg je ook een startpakket cadeau ter waarde van €650 met extra naalden, steriliser, serum etcetera. Ook jouw promotie wordt geregeld. Je ontvangt een uitgebreid POS pakket en er is een speciale online marketingcampagne ontwikkeld. 

Nog een keer de voordelen op een rij

  • De enige technologie die de huid niet doorboort
  • Uitstekende behandelresultaten
  • Verwijdert alle cosmetische huidoneffenheden
  • Handige bediening
  • Professionele marketingondersteuning
  • Deskundige training met certificaat
  • Korte behandelingstijden, snel rendement
  • Duitse kwaliteit in ontwerp en productie
  • 30 jaar ervaring
  • Uitstekende investering

Gratis demo of verdere informatie?
Bel 010 – 266 78 78 of mail naar: info@beauty2people.nl.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Partner in Aesthetics niet langer distributeur van LPG®. LPG® Benelux gaat zelfstandig verder
Maak kennis met dé expert in het verwijderen van cosmetische huidoneffenheden