HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Runners-up: Salonmedewerker van het jaar

Posted on
Naam: Alice Hiemstra
Salon: Karins Schoonheidssalon
Website:
www.karinsschoonheidssalon.nl

“In de jaren dat ik werkzaam ben als schoonheidsspecialiste heb ik door middel van cursussen, samenwerken en luisteren naar mijn klanten veel kennis op kunnen doen in mijn vakgebied. Op het moment dat de nieuwe categorie ‘Salonmedewerker van het jaar’ kwam, kriebelde het gelijk al om hieraan mee te doen. Ons hele team stond achter deze beslissing, wat mij nog meer motivatie gaf om er volledig voor te gaan. Meedoen aan de Beauty Award betekent voor mij een stap verder gaan in persoonlijke ontwikkeling en op werkgebied.”

“De voorbereiding op mijn deelname bestond uit kritisch naar mezelf en mijn werk kijken. Wat kan ik nog verbeteren en hoe kan ik dat doen? Tijdens het beantwoorden van de vragen van de Beauty Award ging ik hier meer over nadenken. Het gaf me energie om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik houd me nu meer bezig met het bedrijf en hoe we onze cliënten nog beter van dienst kunnen zijn. De Beauty Award heeft een enorme invloed op mijn persoonlijke ontwikkeling en de groei van het bedrijf. Het helpt me om mezelf en het bedrijf naar een hoger level te brengen.” “De toekomst van ons vak zie ik erg positief in. We blijven onszelf verbeteren en ontwikkelen, waardoor we steeds nieuwe dingen leren.
[Credit foto: Fotograaf @voorjou_met_henriette Henriette Spanninga]


Naam: Marijn de Jong
Salon: PUUR Huidinstituut Oosterhout
Website:
www.puur-huidinstituut.nl


“Ik ben inmiddels acht jaar werkzaam bij PUUR, eerst in Prinsenbeek en vervolgens doorgegroeid naar instituut manager van Oosterhout. Na al die jaren wilde ik kijken waar ik sta en waar ik in de komende jaren naartoe wil. Erg leuk mezelf te meten aan andere vakidioten zoals ik!”

“Als salonmedewerker blijf ik mezelf altijd ontwikkelen, ook tijdens het traject van de Beauty Award. Ik deed in 2023 al mee, maar omdat de wedstrijd toen niet doorging had ik een extra jaar om mezelf te ontwikkelen. Ik heb mijn diploma voor camouflagetherapie behaald en mezelf ontwikkeld als instituut manager. Tijdens het traject werd ik me bewust van de stappen die ik in de afgelopen jaren hebt gezet, het werd duidelijk waar ik sta en waar ik naartoe wil. In dit jaar ben ik blijven ontwikkelen en groeien, zowel persoonlijk als in mijn functie. Ik ga de managementtaken voor onze locaties oppakken en dit geeft uiteindelijk groeimogelijkheden voor mijn collega’s, mezelf en voor PUUR.”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Wellsystem
Runners-up: Salonmedewerker van het jaar

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord