HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Marjon Mulders: “bdr is echt een technologie van deze tijd”

Marjon Mulders van Schoonheidssalon ‘Stralend Gezicht’ in Leidschendam werkt sinds twee jaar in haar salon met het huidverbeteringsmerk bdr (beauty defect repair), van leverancier Cosinta uit Zoetermeer. Als het gaat om huidverbetering is dat volgens haar een unieke behandeling met mooie resultaten al na de eerste behandeling. Klanten boeken om de 5 a 6 weken een bdr behandeling en nemen ook zonder problemen de bijbehorende thuisproducten af. Dit is het verhaal van Marjon, die zocht naar iets bijzonders om zich te onderscheiden en dat onder andere vond in huidverbetering met de technologie en producten van bdr.

Marjon behaalde op haar 21e haar diploma, heeft enige tijd bij een huidtherapeute gewerkt, maar is vervolgens op kantoor haar verder gaan ontplooien. Toen zij moeder werd – 13 jaar geleden – besloot zij toch haar oude vak weer op te pakken en startte haar eigen salon: Schoonheidssalon Stralend Gezicht. Dit deed zij in eerste instantie vanuit een mooie ruimte in haar huis. Inmiddels bestaat de salon 12 jaar en is ze onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie. “We hebben een huis laten bouwen met een au- pair woning erbij. Die au-pair woning is nu mijn salon. Het is echt een schitterend klein huisje met een mooie behandelkamer en een wachtruimte.” Ze was al een tijdje op zoek naar iets waarmee ze zich van anderen kon onderscheiden. “Ik had veel klanten, maar ik merkte dat het aantal met mijn klassieke behandelingen stagneerde. Ik was daarom op zoek naar iets bijzonders op het gebied van huidverbetering. In mijn salon doe ik van alles, van heerlijke klassieke gezichtsbehandelingen tot wimperliften, Henna Brows en natuurlijk huidverbetering. Ik heb vroeger met Anouk, de accountmanager bij bdr op school gezeten. En als ik haar tegenkwam op een beurs zei ze: ‘Jij moet echt voor bdr gaan’. Uiteindelijk ben ik toch eens bij Cosinta gaan praten om te kijken of ik met bdr inderdaad iets bijzonders voor mijn klanten in huis zou halen.”

ACTIE

Gebruik maken van de aanbieding? Klik hier: https://www.cosinta.nl/beauty-professional/

Waardevolle investering
Het was een investering, maar die vindt Marjon het nog altijd meer dan waard. “Je hebt veel merken die allemaal iets moois aanbieden: microneedling, microdermabrasie, fruitzuurpeelings… etc. bdr pakt met 1 behandeling alles samen en dat zonder de huid kapot te maken, maar juist een mega boost te geven. Het maakt collageen aan. Doordat meerdere facetten bij elkaar komen, bereik je veel in de huid. bdr is echt een technologie van deze tijd, wat ook heel erg past bij bewuste vrouwen die aan hun huid willen werken. Een bdr behandeling zorgt ervoor dat poriën kleiner worden, lijntjes aangepakt worden, de doorbloeding weer optimaal is en de huid weer energie krijgt. Uiteraard zorgt het voor een jonger uiterlijk. De huid straalt weer en lijntjes verminderen. Daarnaast vinden klanten het echt een belevenis. Zo masseer je de cellen los door met stromen te werken. De klant ervaart kleine schokjes die heel erg fijn voelen. En als ze het resultaat zien, dan zijn ze uiteraard helemaal tevreden.” Van harde verkoop houdt Marjon niet, maar de thuisproducten van bdr verkopen zichzelf. “Sommige klanten komen voor een kuur, maar de meeste klanten komen om de 5/6 weken terug voor een behandeling. Het is natuurlijk zonde om dat wat we in de salon opbouwen, thuis niet door te zetten. En de klanten begrijpen dit ook.”

Samenwerking
Wie werkt met bdr, hoort meteen bij de bdr community. “We hebben een besloten Facebookgroep en 2 keer per jaar komen we met zijn allen bij Cosinta voor de verplichte opfrisdagen. Je werkt als specialist alleen, maar je kunt bij je collega’s echt al je vragen neerleggen en met elkaar sparren. Zelf heb ik eens na de bijeenkomst met een tweetal collega’s gebeld om te vragen of ze het niet leuk vonden om elkaar eens in de zoveel tijd te behandelen. Zo kunnen we van elkaar leren en leren we ook zelf of je de behandeling of je techniek nog kan verbeteren. Dat is heel prettig.” Ook het contact met Cosinta vindt Marjon fijn. “Voor mij is het sowieso gemakkelijk dat Cosinta bij mij in de buurt zit. We kunnen veel online doen, maar als ik eens wat nodig heb, vind ik het fijn om er even naartoe te rijden. En ook de verplichte dagen of open dagen zijn voor mij dus gemakkelijk aan te rijden. Maar eigenlijk was het contact vanaf het begin al heel goed. Naast een zakelijke factor speelt er bij Cosinta ook een menselijke factor een rol in de samenwerking. En er is echt sprake van een samenwerking. Hoe mooi is het om te werken met een bedrijf dat ook wat voor jou doet!” Marjon werkte in haar salon al met Dr. Eckstein, dus Cosinta kende ze al wel. “Maar dit was toch anders. Hier heb ik een flinke investering in gedaan, en dan vind ik het wel een must dat een bedrijf met je meedenkt.”

Op de vraag of ze na een tijdje zoeken nu in in haar behandelingen het bijzondere gevonden heeft waar ze naar zocht voor haar salon, antwoordt Marjon volmondig ja. “Wie werkt met bdr heeft ook nog eens een exclusiviteit. Dus je vindt het niet op elke hoek van de straat en de resultaten die ik ermee boek zijn geweldig. Tel daarbij op de prettige samenwerking met de mensen die werken bij Cosinta… ik kan het iedereen aanraden.”Gebruik maken van de aanbieding? Klik hier: https://www.cosinta.nl/beauty-professional/

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Posted on

Na een periode van intensief overleg met de Belastingdienst heeft Nathalia van ...

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Posted on

De vraag naar huidverbeterende cosmetica die de natuur respecteert, groeit gestaag. In ...

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Posted on

Op 16 maart staat het HUYD Congres weer voor de deur, met ...

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Posted on

Van 22 tot en met 24 maart 2024 vindt BEAUTY DÜSSELDORF plaats, ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Voeding geen veroorzaker van acne. Hoe zit het nu echt?
Marjon Mulders: “bdr is echt een technologie van deze tijd”