HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Micro Needling Treatment van bdr beste salonbehandeling van ‘23-’24!

Posted on

Maandag 6 mei was het eindelijk zover: voor de 39ste keer vond de uitreiking van de Dutch Beauty Award plaats. Deze prestigieuze gebeurtenis werd gehouden in Cultuurhuis Felix Meritis in Amsterdam met actrice, tv-presentatrice en zangeres Marlijn Weerdenburg als gastvrouw. Daarnaast werd het publiek verrast met een bijzonder optreden van illusionist Victor Mids.

De Dutch Beauty Award is de enige Nederlandse beautyprijs die wordt uitgereikt door een vakjury van tien cosmetica-specialisten. Deze Experts of Beauty zijn gerenommeerde beautyjournalisten, beauty-experts en content creators. Een aantal van deze experts reisde op maandag 18 maart af naar Cosinta in Zoetermeer om daar de Micro Needling Treatment van bdr te ondergaan. Deze behandeling maakt gebruik van een 3-in-1 concept, waarbij fruitzuren, microdermabrasie en microneedling gecombineerd worden. Door deze technieken te combineren, wordt in kortere tijd een sneller resultaat bereikt. Wat deze behandeling met de Skinstyler ook uniek maakt, is het gebruik van verschillende opzetstukjes, waardoor de behandeling geheel kan worden afgestemd op de conditie en behoeften van de huid.

Cosinta was al fan van deze behandelmethode, maar de vakjury van de Dutch Beauty Awards bleek dat ook te zijn. Uit het lovende juryrapport citeren we: “Op het erepodium een behandeling met bdr’s Micro Needling Treatment-tool die de huid prikkelt in drie fasen. Na de behandeling schoten de wenkbrauwen omhoog: er stond bij de jury een streepjescode op het voorhoofd. Maar de volgende dag was er een duidelijk zichtbaar positief effect: een gladder, gezonder en voller ogende huid met een subtiele glow.”

De lovende woorden van het juryrapport laten geen twijfel bestaan over de winnaar: tijdens de uitreiking van de Dutch Beauty Award ging Cosinta er met de eerste prijs vandoor voor de Micro Needling Treatment van bdr in de categorie salonbehandeling!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Delilah – Wake Up Radiant Hydrating Skin & Make-up Mist
Micro Needling Treatment van bdr beste salonbehandeling van ‘23-’24!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord