HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Wie wordt de opvolger van Rikkie Kollé?

Posted on

V.l.n.r. Teaux Bae Schul, Sedef Pak, Mithsi Martis, Latishia van der Linden, Thari Garcia, Iris de Waard, Rikkie Kollé, Sophie Alink, Sofie Vellinga, Melissa Baas en Amber Rustenberg. | Foto credit: William Rutten

Finale Miss Nederland 2024 in zicht

Na een historische overwinning vorig jaar als Miss Nederland 2023, zal Rikkie Kollé binnenkort haar kroon overdragen aan haar opvolger. Op zondagavond 16 juni vindt tijdens een besloten evenement, dat tevens het 45-jarig jubileum van hoofdsponsor hannah viert, de Finale Miss Nederland 2024 plaats in Studio21 te Hilversum. Via een livestream kunnen kijkers volgen hoe tien finalisten strijden om de felbegeerde kroon en titel.

Rikkie Kollé, de mooiste vrouw van Nederland
Het afgelopen jaar was bijzonder voor Rikkie Kollé, waarin ze heeft bewezen over alle kwaliteiten van een Miss te beschikken. Ze bleef stabiel, gedreven en gefocust op haar missie gedurende haar hele ambtsperiode. Haar kroning bracht veel teweeg en Rikkie heeft op jonge leeftijd een enorme veerkracht getoond. Ze liet zien: “what doesn’t kill you makes you stronger.” Dankzij nationale en internationale aandacht, met als hoogtepunt de AVROTROS-documentaire “Rikkie Kollé, de mooiste vrouw van Nederland,” is niemand meer om haar heen te gaan. Zelfverzekerd, krachtig, slim, empathisch en met een goed gevoel voor humor, is Rikkie klaar om haar kroon over te dragen en nieuwe wegen in te slaan.

Spectaculaire show met live entertainment
De Finale Miss Nederland op 16 juni belooft een spectaculaire show te worden in Studio21. De presentatie is in handen van Kim Kötter en Viktor Brand. Naast de traditionele onderdelen van de Missverkiezing, zorgen topartiesten zoals Jaap Reesema, Carolina Dijkhuizen, PATRICIA, Gaia Aikman en Michel Mulder voor live entertainment. Aan het einde van de avond zal de jury, bestaande uit William Rutten, Annelies Pijper, Bart Ettekoven, Shona Shukrula, Ona Moody en juryvoorzitter Monica van Ee, beslissen welke finalist de titel Miss Nederland 2024 mag dragen. Daarnaast wordt het 45-jarig jubileum van hoofdsponsor hannah Skin Improvement uitbundig gevierd.

Women empowerment
De Miss Nederland Organisatie benadrukt het belang van women empowerment en laat samen met de finalisten zien hoe deze moderne verkiezing vrouwen in hun kracht zet. Het draait om elkaar te ondersteunen en te versterken. Wie wordt de opvolger van Rikkie Kollé en mag zich vanaf 16 juni Miss Nederland 2024 noemen? Houd missnederland.nl, YouTube, Facebook, Instagram en TikTok in de gaten voor updates, waar ook de link naar de livestream bekend gemaakt zal worden.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Micro Needling Treatment van bdr beste salonbehandeling van ‘23-’24!
Wie wordt de opvolger van Rikkie Kollé?

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord