HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Event Beautylines bij Cosinta was een groot succes!

2024 staat in het teken van feest, omdat dit jaar het 60-jarig jubileum van Cosinta wordt gevierd. Woensdag 17 januari was de aftrap met het eerste event. Tijdens dit uitverkochte event werd een nieuwe behandeling gelanceerd, namelijk de Beautylines® Collagen Silk Thread Lifting. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van een zijden draad welke bestaat uit de eiwitten fibroïne en sericine. Met behulp van het Beautylines® Active Serum worden de waardevolle ingrediënten ingekapseld in kleine nanosoomdeeltjes en kunnen op die manier door de diepere huidlagen worden opgenomen, met de volgende voordelen:

  • Rimpelvermindering: Gerichte aanpak van diverse zichtbare rimpels
  • Natuurlijke lifting: Direct effect door een lift van het contour
  • Verbeterde huidelasticiteit en volume: Opbouw van het volume en huidelasticiteit voor een stevigere huid
  • Hydratatie: Een kussen van hydraterende zijdeproteïnen voor een optimaal gehydrateerde huid
  • Algemene huidverbetering: Vermindering van poriën, bevordering van een stralende teint en vermindering van pigmentatie
  • Stimulatie van regeneratieprocessen: Door gebruik van TDN-technologie stimuleert het de regeneratieprocessen van binnenuit

Tijdens het event konden schoonheidsspecialistes kennis maken met deze nieuwe behandeling. De eigenaresse van beautylines Rosina Moser vertelde over de ontwikkeling van de producten en liet tijdens een demonstratie zien hoe de behandeling het beste resultaat geeft waarbij er plaatselijk op de rimpel een zijden draad wordt geplaats om vervolgens ingemasseerd te worden met Active Serum. Op die manier wordt een gewerkt aan het verzachten van de rimpel, maar de zijden draden kunnen ook als rasterwerk op de huid gelegd worden waardoor er een liftend effect zichtbaar is. Zelfs na 1 á 2 behandelingen is er al een mooi resultaat, maar het beste resultaat wordt zichtbaar na 4 behandelingen, waarbij er 1 behandeling per week wordt uitgevoerd.

Ben je benieuwd naar deze behandeling of het startpakket? Stuur dan een e-mail naar educatie@cosinta.nl, en we zullen je de informatie per e-mail toesturen.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Cosinta introduceert de Micropen van het Zweedse cosmeticamerk Gilda Liljeblad
Event Beautylines bij Cosinta was een groot succes!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord