HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

OPI Nederland per 1 januari 2022 overgenomen door ELHA Cosmetics

Milou Cosmetics B.V. heeft zich onder de naam OPI Nederland ruim 28 jaar ingezet voor de opbouw en distributie van het merk OPI in Nederland binnen zowel de professionele, als de retailbranche. Op woensdag 3 november jl., hebben Anja Happé-Lensen en Paul Happé van Milou Cosmetics overeenstemming bereikt met Elha Cosmetics over de overname van de distributie van OPI. Per 1 januari 2022 zal dit van kracht worden.

De visie voor OPI in de toekomst is, dat Elha Cosmetics onder de bezielende leiding van Leo Hertz en Carla de Veen, de lijn waarin OPI Nederland heeft gewerkt, onveranderd wil voortzetten. Milou Cosmetics is ervan overtuigd dat zij een meer dan waardige opvolger zijn, die de positie van het merk verder kunnen versterken en uitbouwen. Om een naadloze overgang te garanderen, zal Anja Happé-Lensen Elha Cosmetics nog minimaal een jaar ondersteunen met al haar OPI expertise en vakkennis.

Over Elha Cosmetics B.V.
Met ruim 40 jaar expertise is Elha Cosmetics dé beautypartner voor zowel retailer als schoonheidsspecialist. Elha is een toonaangevende distributeur van internationale topmerken in de cosmetica- en parfumindustrie in de Benelux. Met trots vertegenwoordigt Elha Cosmetics gerenommeerde merken zoals Bergman Beauty Care, Versace, Dsquared2, Philipp Plein, Jimmy Choo, La Prairie, Montblanc, Coach, Trussardi en nog vele andere luxe merken. Elha Cosmetics verzorgt meer dan alleen de distributie. Vanuit de servicegerichte organisatie bieden zij ondersteuning op het gebied van verkoop en (online)marketing. Een hoog kwaliteitsniveau in combinatie met de jarenlange ervaring staan garant voor een betrouwbare en succesvolle samenwerking.

Over Milou Cosmetics B.V.
In 1993 introduceerde Milou Cosmetics het merk OPI op de Nederlandse markt. Aanvankelijk waren de gerenommeerde hand, – nagel- en voetverzorgingsproducten uitsluitend beschikbaar voor de beauty professional, maar in 2000 werd daarnaast succesvol de stap naar retail genomen. Vandaag de dag is OPI marktleider in het segment van hand- en voetverzorging met een prachtige distributie die vakkundig en gepassioneerd het zelfvertrouwen van een ieder een positieve boost geeft.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Waarom is bdr uniek in microneedling?

Waarom is bdr uniek in microneedling?

Posted on

Je hebt uiteraard al vaker gehoord over het concept microneedling, aangezien het ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Posted on

Als beauty ondernemer komen wij het regelmatig tegen. De klant gaat jouw ...

Show your best results by Manja Wunderink – Beauty Club Nederland

Show your best results by Manja Wunderink – Beauty Club Nederland

Posted on

Ik ben Manja Wunderink, ook wel bekend als de Beauty Makelaar, en ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Kerstrecepten voor een stralende huid
OPI Nederland per 1 januari 2022 overgenomen door ELHA Cosmetics