HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

NIEUW: DÉCAAR C02 Treatment

DÉCAAR heeft een zeer effectieve behandeling ontwikkeld: de DÉCAAR C02 Treatment. De huid is ons grootste orgaan en ook één van de weinige organen die wordt blootgesteld aan de buitenlucht. Hierdoor heeft de huid dagelijks te maken met blootstelling aan allerlei invloeden, zoals UV-straling, temperatuur en luchtvervuiling. Als we onze huid niet goed beschermen tegen deze invloeden, kan dit schade aanbrengen en ervoor zorgen dat de huid sneller last krijgt van huidveroudering.

Op het moment dat er schade is aangericht aan de huid, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstelwerkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Hiervoor is zuurstof nodig. Geen zuurstof betekent geen leven, maar dit betekent ook dat er geen verbranding in de cel plaatsvindt waardoor er geen energie geleverd kan worden aan de huid. Met de DÉCAAR C02 Treatment wordt de zuurstofproductie door middel van CO2 juist gestimuleerd. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen gaan functioneren. Tevens verbetert het de doorbloeding en de opbouw van het collageen neemt toe. Wat kun je van de behandeling verwachten? Tijdens deze behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam wat ervoor zorgt dat dit direct wordt geaccepteerd door de huid en optimaal kan worden opgenomen. Vervolgens wordt er een vliesmasker aangebracht door de DÉCAAR specialist. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en wordt genoodzaakt om zuurstof aan te trekken vanuit diepere lagen. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren.

De DÉCAAR C02 Treatment is ideaal bij de onderstaande huidproblemen:

✓Fijne lijntjes en rimpels

✓Vochtarme huid

✓Doffe, vale huidskleur

✓Acne en onzuivere huid

✓Huidveroudering

Direct resultaat

Eén behandeling is al voldoende voor een direct zichtbaar resultaat. De DÉCAAR C02 Treatment komt nog beter tot zijn recht wanneer deze in kuurverband wordt gedaan. Het aantal CO2 behandelingen in een kuur is afhankelijk van de leeftijd en de energie achterstand van de huid. Voor een optimaal resultaat is het advies om een kuur te ondergaan van 5 behandelingen. De behandelingen dienen 1 keer per week gedaan te worden gedurende 5 weken. De DÉCAAR C02 Treatment heeft een aantal sterke voordelen. Zo werkt de behandeling zuiverend en herstellend, wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels gestimuleerd en krijgt de vermoeide huid weer een frisse uitstraling.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige
Het vak nagelstyling is officieel erkend!
NIEUW: DÉCAAR C02 Treatment

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord