HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Anna Maria Jansen

We zijn blij om onze nieuwste columnist te introduceren: Anna, een visionair met meer dan twee decennia ervaring in grafisch ontwerp en een fervent voorstander van female empowerment. Als Art Director van Cosmo Avenue, een toonaangevend ontwerpbureau gespecialiseerd in marketing adviezen aan de huidverzorgingsprofessionals, brengt Anna een schat aan kennis en passie voor ons magazine.

In haar eerste column duikt Anna in de complexe wereld van salonmarketing en daagt ze ons uit om de fundamenten van onze strategieën opnieuw te bekijken. Puttend uit haar uitgebreide expertise, navigeert ze door het voortdurend veranderende landschap van marketing in 2024, en biedt ze ons onderweg inzichten en praktisch advies.

Van het belang van het creëren van een overtuigende visie tot de cruciale rol van klantbeleving en online aanwezigheid, Anna geeft een verfrissend perspectief op hoe je de marketinginspanningen van je salon naar nieuwe hoogten kunt tillen.

In Anna’s debuutcolumn nodigt ze ons uit om op een ontdekkingsreis te gaan, waarbij ze de essentie van salonmarketing in het digitale tijdperk herdefinieert. Met Anna als onze gids kijken we ernaar uit om nieuwe mogelijkheden te verkennen en het volledige potentieel van onze bedrijven te benutten.

De eerste column van Anna lees je in de nieuwste editie van De Beauty Professional, die afgelopen vrijdag is verschenen.

Blijf op de hoogte voor meer van de inzichten en expertise van Anna Maria Jansen in haar toekomstige columns! Neem nu een abonnement!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Dr. Spiller kiest voor Beauty2People
Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Anna Maria Jansen

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord