HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nano CellCare therapie, een bijzondere behandeling

Holistisch fysiotherapeut Linda Gruber uit Kapelle heeft een ruime ervaring met de toepassing van Nano CellCare therapie en wil dit graag onder de aandacht brengen. De therapie die wordt uitgevoerd met de apparatuur van Nano Healthcare heeft een zeer breed inzetbaar toepassingsgebied. De therapie kan ook gebruikt worden in de schoonheidssalon. Dit artikel is geschreven door Gonnie van de Lang (www.vandelang.nl) voor ons zustermagazine: Massage Magazine. Maar het is net zo interessant voor de schoonheidssalon voor wie holistisch werkt en verder kijkt. Daarom wilde we jullie dit artikel niet onthouden. Ben je abonnee? Dan kun je het artikel helemaal lezen door in te loggen.

De Nano CellCare therapie benadert het lichaam, met een geheel andere ingang. Het lichaam bestaat uit ongeveer 60 % uit water. Door onder meer veroudering, leefstijl, milieuverontreinigingen, ongezonde voeding, elektro-smog belasting en vooral de hoge mate van stress vindt er een vertroebeling van het lichaamsvocht plaats. Door vervuiling, verzuring en opslag van afvalstoffen, tekorten aan essentiële voedingsstoffen ontstaan er op den duur pijn, spier- en gewrichtsklachten en meerdere gezondheidsklachten. Deze therapie richt zich op het ondersteunen van het zelfgenezingsproces door de cellen te voorzien van de nodige voedingsstoffen.

Is Nano CellCare therapie echt zo bijzonder 

Ja zeer zeker! Deze gepatenteerde technologiewordt op de huid uitgevoerd en geïnhaleerd. Nano (zeer kleine) deeltjes hyaluronzuur, in combinatie met  mineralen uit het zout van de Dode Zee en vitamine C, worden gemakkelijk door de huidopgenomen. Ze voeden direct het bindweefsel en daarmee het gehele lichaam.

Exclusief!

Deze content is uitsluitend voor abonnees. Log in of abonneer je nu!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Blog: ‘Baas over je tijd’ (goede tips!)
Nano CellCare therapie, een bijzondere behandeling

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord