HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe locatie voor the Skin Institute én exclusief partnership met QMS Medicosmetics

Ruim vijf jaar na de opening van the Skin Institute groeide deze expert in holistische huidverzorging al uit haar jasje en werd een nieuwe locatie gezocht én gevonden: Oisterwijk. In de mondaine Brabantse plaats opende the Skin Institute j.l. haar deuren, op steenworp afstand van de geliefde De Lind.

Het credo van the Skin Institute luidt ‘youth knows no age’. “Wij omarmen het verouderingsproces vanuit graceful aging, ouder worden op een sophisticated manier.” Daarom heeft Zizi voor deze nieuwe vestiging gekozen voor een exclusieve, 100% dedicated partnership met QMS Medicosmetics.

Bij the Skin Institute is schoonheid meer dan een mooie glow. Oprichter, skintherapist en make-up artist Zizi Heijmans en haar team van experts dragen een holistische visie uit, waarbij een complete analyse wordt gedaan van binnen en van buiten: de heart-to-heart intake. Van bloedtest tot hormoon- en lifestyle advies, mindset coaching en beweging. En natuurlijk wordt de huid en huidconditie bestudeerd door middel van een huidscan. Op basis van deze heart-to-heart intake volgt een behandelprotocol voor cliënten die helemaal gaan voor de befaamde the Skin Institute glow: het personal plan.

The Skin Institute startten zeven jaar geleden met QMS in de salon in Vught, naast twee andere high end salonmerken. De resultaten die ze in de praktijk zagen én zien met de signature collageen- en zuurstofbehandeling van QMS deed hen besluiten om te stoppen met de andere merken en zich helemaal te focussen op QMS. Uiteraard staat het gehele team hierachter en ook hun clientèle, die steeds vaker de voorkeur voor het Duitse merk uitsprak. Ze zijn er enorm trots op dat de liefde wederzijds is, en dat the Skin Institute de eerste exclusieve QMS-partner in Europa is.

Met haar team van skin specialist en experts is Zizi erin geslaagd om de meest verbluffende treatments – die maar liefst twee weken doorwerken in je huid – te ontwikkelen. Deze signature QMS treatments zijn uitsluitend en exclusief bij the Skin Institute te verkrijgen. Hydratatie, volume, strakkere contouren, ultieme ontspanning en uiteraard de glow waar the Skin Institute om bekend staat.

QMS Medicosmetics is een vooraanstaand bedrijf in de wereld van huidverzorging en cosmetica, dat bekend staat om zijn geavanceerde benadering van huidverzorging en wetenschappelijk onderbouwde producten. Opgericht door Dr. med. Erich Schulte, een vooraanstaand plastisch chirurg, heeft QMS Medicosmetics een reputatie opgebouwd voor het combineren van medische expertise met innovatieve formules. Het bedrijf is gefocust op het ontwikkelen van producten die de huidvernieuwing stimuleren en de tekenen van veroudering verminderen. QMS Medicosmetics’ productlijn omvat geavanceerde serums, crèmes en behandelingen die gericht zijn op het verbeteren van de huidtextuur, hydratatie en elasticiteit. Met een toewijding aan kwaliteit en effectiviteit heeft het merk wereldwijd erkenning gekregen en wordt het vaak gezocht door mensen die streven naar een jeugdige en stralende huid.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Waarom influencer marketing ook voor jou interessant is
Nieuwe locatie voor the Skin Institute én exclusief partnership met QMS Medicosmetics

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord