HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwste hotel-spa partner QMS Medicosmetics


Dit vijfsterren superior hotel ligt in het hart van het befaamde Gstaad in de Zwitserse Alpen. Gebouwd in 1912 was Le Grand Bellevue oorspronkelijk een kuurhuis en spa. Inmiddels compleet gerenoveerd telt het 57 kamers, diverse specialiteitenrestaurants en bars. En uiteraard een luxueuze spa.

Le Grand Spa
De spa telt maar liefst 3,000 m² en is een unieke Thermal-Oasis met 17 verschillende wellness en experience zones, 10 behandelkamers, prive Alpine Spa Suite met rasul stoombad, 3 stiltezones, indoor zwembad met jacuzzi en outdoor relaxbad. Het excellente service- en kennisniveau in Le Grand Spa voldoet helemaal aan de hoge standaard die QMS Medicosmetics stelt aan haar partners. QMS hecht veel waarde aan de kwaliteit en skills van de betrokken beauty professionals, uitsluitend de meest hoogstaande hotelspa’s en salons werken met het merk om de premium standaard over de hele wereld te garanderen.

Over QMS Medicosmetics
Opgericht in 1986 door de gerenommeerde Duitse chirurg Dr. Erich Schulte. QMS Medicosmetics is het resultaat van zijn passie voor de wetenschap en zijn ervaring op gebied van trauma en cosmetische chirurgie. En zijn diepe wens om de doeltreffendheid van huidverzorgingsproducten te verbeteren op basis van wetenschappelijke logica in plaats van abstracte wonderen. “Science, not miracles” is de fundering van het merk en deze filosofie is aanwezig in ieder product. Alleen krachtige, intelligente, wetenschappelijke formules die daadwerkelijk het verschil maken worden toegevoegd aan de collectie.

All about collagens
Dr. Schulte is een ware pionier op gebied van het doeltreffend herintroduceren van huid-identiek collageen in de diepere huidlagen. De wetenschap hielp hem bij het ontwikkelen van één van de meest iconische innovaties in de beauty sector. Deze unieke collageen-verbeteringstechniek is vandaag de dag nog altijd een belangrijk uitgangspunt voor het R&D team van QMS.

Professionals
QMS is drie opeenvolgende jaren verkozen tot World’s best SPA Brand door de World Spa Awards. De skincare producten en signature treatments zijn wereldwijd op ruim 700 prestigieuze plaatsen te vinden, zoals het Burj Al Arab in Dubai, de Mandarin Oriental in Bangkok en Le Grand Bellevue in Gstaad. De treatments en de dagelijkse huidverzorging zijn gericht op het doeltreffend verbeteren van de structuur en kwaliteit van huid, met behoud van het delicate evenwicht van het microbioom. Stimulerende skincare, geen stress. Met als doel om de direct zichtbare resultaten ook op de lange termijn te behouden. In Nederland is QMS Medicosmetics onder meer in de spa van Huis ter Duin te vinden en uiteraard bij diverse geselecteerde salons.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Le Masque Velours Repulpant by Absolution
Nieuwste hotel-spa partner QMS Medicosmetics