HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

NIEUWE RUBRIEK: Show your best results!

Als redactie zijn wij zeer geïnteresseerd in wat jullie beautyprofessionals allemaal doen en bereiken. Daarom volgen wij via social media veel professionals. En wat zien we daar vaak mooie huidverbeterende resultaten voorbijkomen! Tijd om dat te gaan delen in een nieuwe rubriek: Show your best results! Op welk resultaat ben jij trots? Hoe heb jij dit resultaat behaald? En waarom koos je voor die specifieke behandeling/merk en hoe ga je dit resultaat behouden? Debbie Huizinga van Your Beautywish trapt af. Zij heeft twee resultaten ingestuurd waar ze trots op is.

Debbie is gediplomeerd schoonheidsspecialist en eigenaresse van Your Beautywish. “Sinds 2012 heb ik een schoonheidssalon aan huis waar ik met veel passie en liefde voor mijn vak behandelingen uitvoer. Zelf vind ik het belangrijk dat mensen zich op een gemak voelen tijdens de behandeling. Alle behandelingen worden bij mij in de salon op maat samengesteld. Ik neem uitgebreid de tijd voor mijn klanten om samen naar een geweldig eindresultaat te werken.”

Debbie’s resultaten

“De vraag en de wens van de klant van deze foto’s was duidelijk. Ze wilde haar huid meer in balans krijgen, zodat het er niet meer zo onrustig uit zou zien. Ik heb een maat samengestelde Bio Peeling behandeling uitgevoerd van het merk SPA Salonnepro. Deze foto is gemaakt na 2 behandelingen. Uiteraard heb ik de klant ook de thuisproducten aangeraden en dat doet ze. Er volgen nog een aantal behandelingen om de huid nog rustiger te krijgen. De klant zelf is nog niet helemaal tevreden, vandaar dat we de Bio Peeling ook in kuurverband doen, ze merkt wel dat haar huid wel al rustiger en wat meer in balans is.”

“Deze klant zou graag minder onzuiverheden willen hebben en een egalere huid. Ook hier doen we de Bio Peel behandeling van SPA Salonnepro en ook weer in combinatie met thuisproducten. Deze foto is gemaakt na 1 Bio Peel behandeling. De klant is zelf zeer tevreden, maar voor een optimaal resultaat zijn er nog een aantal behandelingen nodig om de huid nog rustiger en egaler te krijgen.”

Thuisregime zeer belangrijk
“Voor beide klanten telt dat de regel altijd is 1/3 kan ik bijdragen aan de huid en 2/3 moet de klant zelf doen door middel van thuisproducten en andere factoren die hieraan bijdragen. Het gebruik van thuisproducten blijf ik aanraden en een paar keer per jaar een onderhoudsbehandeling.”

Wil jij ook jouw resultaten delen? Heb je iets gedaan waar jij, maar ook jouw klant heel erg blij mee is? Laat het ons weten via info@beauty-pro.nl


Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment

Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Posted on

Na een periode van intensief overleg met de Belastingdienst heeft Nathalia van ...

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Posted on

De vraag naar huidverbeterende cosmetica die de natuur respecteert, groeit gestaag. In ...

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Posted on

Op 16 maart staat het HUYD Congres weer voor de deur, met ...

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Posted on

Van 22 tot en met 24 maart 2024 vindt BEAUTY DÜSSELDORF plaats, ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
ANBOS: Positieve eerste stap IPL/Laserbehandeling
NIEUWE RUBRIEK: Show your best results!