HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Oneerlijke concurrentie door webshops bedreiging schoonheidssalon

Je hebt het vast gemerkt: de opkomst van webshops heeft grote impact op de professionele beautybranche. Webshops bieden consumenten een groot assortiment aan producten, die eerder exclusief te koop waren bij schoonheidssalons. Ook sommige merken of distributeurs kiezen ervoor om producten direct aan de consument te verkopen. Dit veroorzaakt oneerlijke concurrentie, waarbij klanten verleid worden met lagere prijzen.

Ben jij de concurrentie van webshops ook zat?
Om als salon de concurrentie met de webshops aan te gaan, richt je je op het bieden van toegevoegde waarde die webshops niet kunnen bieden. Dit varieert van gepersonaliseerde behandelingen tot het creëren van een ontspannende en luxueuze omgeving. Ook helpt het om te werken met een merk dat nergens via internet verkocht wordt en bewust kiest voor de schoonheidssalon als distributiekanaal.

Thalion: het enige mariene merk dat uitsluitend via schoonheidssalons te koop is!
Thalion is een Frans cosmeticamerk dat al 30 jaar bekend staat om het gebruik van mariene ingrediënten en biotechnologie om hoogwaardige huidverzorgingsproducten te produceren. Thalion producten zijn geïnspireerd op de kracht en schoonheid van de oceaan, en het merk benut de voordelen van zeewater en zeewier voor het behoud en herstel van een gezonde huid. Thalion richt zich op luxe en effectieve huidverzorgingsoplossingen, die zowel natuurlijk als wetenschappelijk geavanceerd zijn. En wat ook heel fijn is: Thalion wordt nergens via internet aangeboden, het wordt alleen via de schoonheidsspecialist verkocht!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Reeds verschenen 05| 2024 De Beauty Professional
Oneerlijke concurrentie door webshops bedreiging schoonheidssalon

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord