HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Open dagen Mineral Skin Cosmetics: wellness van de dode zee

Als het goed is heb je het al gezien in onze nieuwsbrief van vorige week: de open dagen bij Mineral Skin Cosmetics komen eraan. Al is er dit voorjaar geen beurs of studiereis, bij Mineral Skin Cosmetics kan je dit jaar toch kennis maken met de wellness van de Dode Zee. Daarvoor hebben zij hun showroom eenmalig omgetoverd tot een interactieve beursstand! LET OP: Er is maar gelimiteerd plek! Om het geheel covid-proof te houden is het noodzakelijk om je van tevoren in te schrijven. Claim snel een shift op 8, 9 of 10 juni!

Deze dagen zijn bedoeld voor gediplomeerd schoonheidsspecialisten of aankomende schoonheidsspecialisten die in het laatste jaar van de opleiding zitten. Uiteraard werk je nog niet met de producten van Mineral Skin Cosmetics. Het programma duurt ongeveer 1,5 uur. Bij aankomst staat natuurlijk de koffie voor je klaar. Hierna is er een korte introductie waarin je kan kennismaken met al de merken en het team. Tenslotte is er een demo-behandeling die je eventueel zelf kan ondergaan! Kortom, ze maken er een feestje van! De toegang is gratis en na afloop ontvang je gratis een mooie goodie-bag t.w.v. 50,-. De hoofdkantoor van Mineral Skin Cosmetics bevindt zich aan de Patroonstraat 1, 3861 RN Nijkerk (makkelijk bereikbaar, direct aan de a28).

Meld je hier aan voor de open dagen!

Nieuwste producten

ACNON – EEN EFFECTIEVE DERMATOLOGISCHE OPLOSSING TEGEN ACNE
ACNON is de door GIGI Laboratoria gepatenteerde productlijn voor het behandelen en voorkomen van acne. De productlijn werkt in elk stadium. De producten vormen een absolute doorbraak met behaalde resultaten bij de behandeling van: Adolescenten met acne, Rosacea en actieve ontstekingen, Acne door hormonale schommelingen, Acne bij professionele sporters & personen die zwaar lichamelijk werk verrichten, De huid die blootstaat aan vervuiling, 40-plussers die last hebben van de menopauze.
De drie key-componenten, het zogenaamde RET-complex, die de resultaten bewerkstelligen zijn: gran actief retinoïde, een nieuwe generatie retinoïden; Kollarin, een biomimetische peptide; en extract van de Canadese Willowherb.

Over Mineral Skin Cosmetics
“Al 25 jaar biedt Mineral Skin Cosmetics een exclusief, gevarieerd programma voor huidverbetering met Dode Zee-mineralen, natuurlijke plantenextracten en super-peptiden. De cosmeticamerken zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke technologieën in perfecte synergie en met respect voor de natuur. Bereik maximale individuele resultaten met je klanten op het gebied van zichtbare en voelbare huidverbetering en wellbeing. Met vier exclusieve cosmeticamerken Bio Active Care, VIE DE SEL, GIGI Cosmetics en het private label Xminerals biedt Mineral Skin Cosmetics een gevarieerd aanbod voor iedere salon.”

De merken

GIGI Laboratoires
GIGI begrijpt dat elke huid zijn eigen behoeften, problemen, complexiteit en gevoeligheden heeft. Hiervoor vind je bij GIGI een breed scala aan productopties die precies bij jouw huid passen. Ontwikkeld volgens high-tech cosmetologie en getest bij de meest prestigieuze dermatologische instituten ter wereld. GIGI laat je mooi voelen en er geweldig uit zien op elke leeftijd.

BioActive Care – Omvangrijk wetenschappelijk onderzoek en een diepe passie voor de waardevolle eigenschappen van de Dode Zee, hebben geleid tot de ontwikkeling van 4 effectieve huidverbeteringslijnen
De innovatieve formules zorgen voor een perfecte reiniging, optimale bescherming en herstellen de huidconditie. Het resultaat is een prachtige gezonde en stralende huid.

Vie de Sel
Een premium hoogwaardige dagelijkse huidverzorgingslijn die gebruik maakt van de buitengewone minerale krachten van de Dode Zee. Vie De Sel laat wereldwijd de meest veeleisende klanten in contact komen met de natuur en dagelijks genieten van een luxueuze Dode Zee-huidverzorging.


XMinerals
De Dode Zee als belangrijkste basis voor een langdurig jeugdige en gezonde huid. Xminerals is de exclusieve private-labellijn van Mineral Skin Cosmetics. Een buitengewoon innovatieve Dode-zeelijn ontwikkeld in een hoogstaand laboratorium in Israël.

Maak kennis met deze merken tijdens de open dagen! Meld je HIER aan.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Starters in de beautybranche: Dorien Mos
Open dagen Mineral Skin Cosmetics: wellness van de dode zee

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord