HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Maak kennis met Dr. Spiller en ontvang een demo behandeling en try-out pakket ter waarde van €150

Posted on

Where science meets nature.
Dr. Spiller is een skincare merk dat bekend staat om het gebruik van natuurlijke ingrediënten en geavanceerde formules. Zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie wordt wereldwijd gewaardeerd door schoonheidsspecialisten, hotels, resorts en consumenten. Dr. Spiller is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in Duitsland en al meer dan 60 jaar actief is op de markt en verkrijgbaar in 31 landen.

Uniek
Het merk maakt gebruik van het “Dr. Spiller Hytec Emulsion System”, een uniek, gepatenteerd en innovatief skincare systeem dat door het merk zelf is ontwikkeld. Dit systeem combineert geavanceerde technologieën en natuurlijke ingrediënten om de huid effectief te verzorgen en te verbeteren. Het Hytec Emulsion System zorgt ervoor dat de hydrolipide film wordt hersteld en opgebouwd, zodat de natuurlijke functies van de huid weer worden hersteld.

Het award-winnende merk maakt uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit aan actieve ingrediënten. De research, ontwikkeling en productie vinden volledig plaats in eigen beheer in Duitsland. Dr. Spiller bevat unieke, schone formules die cruelty-free zijn en milieubewust worden geproduceerd en vervoerd. Dr. Spiller richt zich op het bieden van effectieve oplossingen voor verschillende huidtypen en -problemen, en benadrukt het belang van het behouden van de natuurlijke balans van de huid.

Door middel van de methode ‘skincare coaching’ worden er op maat gemaakte adviezen gegeven voor thuisgebruik en de daarbij horende behandelplannen, waardoor jij samen met jouw klant de mooiste resultaten verkrijgt. De behandelprijzen starten vanaf € 79,- tot en met € 149,-.

Dr. Spiller bestaat uit een uitgebreid assortiment producten, voor diverse indicaties en huidwensen, voor thuisgebruik en specifieke salonproducten. Gedurende het jaar volgen innovatieve productlanceringen, nieuwe trainingen en maandelijks aantrekkelijke promoties. Start je met Dr. Spiller, dan zijn alle aangeboden trainingen kosteloos voor jou en jouw eventuele team.

Ben jij benieuwd naar wat Dr. Spiller voor jouw instituut kan betekenen? Stuur een mail naar info@beauty2people.nl en wij nemen direct contact met je op om de demo behandeling in te plannen en het try-out pakket direct mee te nemen.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Altearah introduceert het pure freshness ritual
Maak kennis met Dr. Spiller en ontvang een demo behandeling en try-out pakket ter waarde van €150

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord