HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Samen de wereld mooier maken, help jij mee?


De BeautyBank is op zoek naar Beautyprofessionals in Groningen, Friesland en Zeeland. Bij de BeautyBank verbinden wij cliënten die zich bij ons aanmelden met een BeautyBank professional. Dankbare aanmeldingen met mooie, maar ook verdrietige verhalen. Jij geeft als beautyprofessional de mensen die het zo verdienen persoonlijke aandacht, zelfvertrouwen en eigenwaarde door een nieuw kapsel, gezichtsbehandeling of styling advies en laat ze weer stralen. Zo maken jullie voor deze mensen het verschil! 


We werken al zes jaar met 150 aangesloten BeautyBank professionals door het land, alleen we missen de dichtheid in een bepaald aantal delen van ons land. Om meer cliënten te kunnen helpen, is de BeautyBank op zoek naar meer beautyprofessionals vooral in Groningen, Friesland en Zeeland.

De BeautyBank professionals die zich al 6 jaar belangeloos inzetten, zijn we ontzettend dankbaar. En zij hebben ook jouw hulp nodig om de sneeuwbal te laten rollen. Zij zijn het die iedere keer weer belangeloos behandelingen geven aan de mensen die dit het hardst nodig hebben, maar er niet de middelen voor hebben. De beautyprofessionals hebben het vertrouwen in de BeautyBank dat wij zorgvuldig omgaan met hun liefdevolle inzet. De BeautyBank verbinders gaan met elke aangemelde cliënt in gesprek met als doel: een band bouwen vanuit openheid en wederzijds vertrouwen. Daardoor ontstaan vanuit de verbinding tussen de cliënten en de BeautyBank professionals hele fijne behandelingen, zowel voor de cliënten als de professionals. Hoe mooi dat geven en ontvangen hier steeds weer naadloos in elkaar overgaan!

Je aanmelden kan via de website:

https://www.beautybank.nl/aanmelden/toppers/

Dankjewel voor jou❤️💞

Liefs Karin

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Nieuw: Le Masque Pureté Détoxifiant by Absolution
Samen de wereld mooier maken, help jij mee?