HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Launch lunch Craith Lab

Posted on

Vorige week reisden we af naar het pittoreske Dilsen-Stokkem in België voor een gezellig launch event van Craith Lab. Onder een stralende hemel stond een elegante tent met prachtig gedekte tafels voor ons klaar. Tijdens een heerlijke lunch werd het nieuwe product van dit innovatieve merk onthuld. Een perfecte dag omringd door schoonheid en innovatie. Lees onder de afbeeldingen meer over het nieuwe product.

De Epi Defense Moisturizer, een krachtige dag- en nachtcrème die de tekenen van veroudering vertraagt en de natuurlijke glans van de huid herstelt. De crème bevat anti-aging ingrediënten afkomstig van de ‘Luo-Han-Guo’ plant, die de epigenetische processen in de huid beïnvloeden, waardoor de productie van hyaluronzuur en collageen wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een stevigere huid en een verbeterde huidteint. Bovendien beschermt de Epi Defense Moisturizer de huid tegen milieuvervuiling die bijdraagt aan huidveroudering. Craith Lab® is een clean skincare merk dat zich richt op huidgezondheid door de oorzaak van huidproblemen aan te pakken en effectieve oplossingen te bieden.

Lees meer over Craith Lab’s nieuwe Epi Defense Moisturizer

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Craith Lab®’s nieuwe Epi Defense Moisturizer beschermt de huid tegen tekenen van veroudering en herstelt jouw natuurlijke glow
Launch lunch Craith Lab

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord