HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Blog Sonya Bloemhard: FEEST!

Ja, ja, het is weer die tijd van het jaar, de feestdagen komen eraan. Nou ben ik van jongs af aan best een Party-Girl. In een vorig leven als zangeres, zorgde ik ervoor dat de dansvloer binnen een mum van tijd op zijn kop stond. Wat een plezier. Ook nu met mijn werk als Colorist en Make-up Artist mag er in deze tijd wel wat X-tra’s met X-mas.

Of ik nou alleen ben of met familie en/of vrienden, dit jaar ga ik het feestje met mezelf aan!! Zo heb ik laats ontzettende “killerheel” shoes gekocht met het oog op de feestdagen. Verder kan ik dit jaar niet zonder pailletten en glitter. Veel designers werken ermee maar ook de goedkopere merken hebben volop jurkjes, catsuits en pakken op voorraad.

Wat haarkleur betreft zijn de mensen op dit moment wat rustiger, hoewel een glitterspray over het haar supergezellig en feestelijk is. Maar een mooie föhnage, krultang, of opsteekbeurt vindt men echt wel leuk.

En dan de make-up…
Ik ga dit jaar voor een over de top smokey-eye met glitters, metallic, shine-bright-like-a-diamond soort van!! Eyeliner erbij, dikke mascara én valse wimpers. Goud, zilver, rosé-gold, en plenty kleur. Dus heel veel accent op de ogen maar de lippen iets natuurlijker. Met zo’n mondkapje wordt het anders alleen maar smotsig.

Alleen al bij het bedenken van mijn looks word ik al helemaal vrolijk! Ik hoop dat jullie allemaal evenveel plezier zullen beleven als ik. Rest mij om iedereen een feestelijke kerst te wensen en een GELUKKIG NIEUWJAAR!!

Sonya

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments
 • Tom Sebastian
  20 december, 2021

  Wat GOED Sonya om jouw hier te zien! 35 jaar geleden voor de eerste keer met je gewerkt bij Richard Kofijberg, daarna YSL. Altijd vrienden gebleven, alleen nu te lang niet gezien. Hoop tot snel xox

  • Sonya
   30 december, 2021

   Heey Tom, ik hoop jou ook weer te zien en maak er een gezond en gelukkig 2022 van!!❤️

 • Tom Sebastian
  20 december, 2021

  Jouw = jou😆🙃


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Samen de wereld mooier maken, help jij mee?
Blog Sonya Bloemhard: FEEST!