HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Studies: Bewezen voordelen na behandeling MLX I³Dome van Gharieni

Onverwachte onderzoeksresultaten na behandelingen in de Gharieni MLX I³Dome leiden de weg voor het integreren van de Fitness workout en Spa ervaring in de Guest Journey. Voortbordurend op haar toewijding aan geverifieerd Wellness, kondigt de Gharieni Groep vandaag de resultaten aan van het eerste deel van een doorlopende reeks studies, over de bewezen voordelen van de MLX I³Dome. Dit kwantificeert verbeteringen in spierherstel en welzijn na behandelingen in de MLX I³Dome – na een training.

Deze nieuwe wetenschappelijke studie, voor de Wellness industrie, bekijkt hoe dit Gharieni Wellness technologie concept bed de herstelperiode voor spieren na fysieke training drastisch verkort en tegelijkertijd het gevoel van welzijn voor het individu substantieel verbetert. De studie, The Impact of Acute Exposure to MLX I³Dome in Recovery After Intense Exercise: Effects on blood and muscle parameters, sport performance and wellbeing, gepubliceerd in mei 2021 onderzocht hoe de Gharieni MLX I³Dome behulpzaam was bij:

  • Vermindering van spierpijn
  • Verbetering van bloed PH
  • Verbetering van het welzijn

Deze nieuwe studiereeks werd ontworpen door onderzoeker Christophe Hausswirth, MD, Ph.D., oprichter van het BeScored Institute; en in samenwerking met deskundigen van de Universiteit van de Côte d’Azur, het European Sleep Center – in Frankrijk; en de University of Technology in Sydney Australië. Dr. Hausswirth vatte zijn bevindingen als volgt samen: “Handenvrije apparaten kunnen iemands gezondheidskapitaal – zowel fysiek als psychologisch – op efficiënte wijze verhogen. Na het uitvoeren van deze studie vonden we een aanzienlijke verbetering van het herstel van het lichaam na gebruik in de MLX I³Dome en stellen vast dat dit een grote impact kan hebben op de wereld van welzijn, SPA en sport.”

Gharieni’s CEO, Sammy Gharieni woog mee: “De wereld van SPA neemt geleidelijk afstand van het loutere gebruik van sauna’s en stoombaden en de gebruikelijke uitvoering van traditionele massages voor sport herstel en welzijn na het sporten. We bevinden ons in een wellness-wereld die verder kijkt dan de traditionele spadiensten om zijn gasten ten goede te komen. We weten dat het menselijke element onvervangbaar is – en dat het gebruik van technologie om efficiëntere en gerichtere resultaten te creëren een hogere waarde creëert voor zowel de consument als de eigenaar/uitbater die deze producten en diensten aanbiedt.”

Hij voegde eraan toe: “We zijn zeer verheugd over de medewerking van Dr. Hausswirth en zijn team bij het ondersteunen van onze inspanningen om de voordelen te verifiëren waarvan we weten dat ze onze technologie biedt. Wat we hebben ontdekt is iets totaal nieuws dat we nog niet wisten. Het blijkt dat dit een grote deuropener is, en een game-changer waar we nog niet eerder aan hadden gedacht. De brug slaan voor Spa-hotels en wellness-aanbiedingen om een gastervaring te bieden van de fitnessruimte rechtstreeks naar de spa.”
Dit sluit aan bij Gharieni’s merkbelofte voor innovatie, kwaliteit en toewijding om de wellness-ervaring en bewezen voordelen voor de consument te blijven verheffen.

Er zijn meer studies voor Gharieni conceptbedden in de maak en de bevindingen zullen dienovereenkomstig met de industrie worden gedeeld – voor een maximale impact op de gezondheids- en welzijnsresultaten van een individu.

Voor het complete onderzoek klik hier: www.gharieni.com/wp-content/uploads/2021/08/20210518_Report1_MLXi3Dome-by-beScoredA.pdf

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Soap Rich & Soap Detox by Ayuna
Studies: Bewezen voordelen na behandeling MLX I³Dome van Gharieni