HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Beauty Salon Aalsmeer

Vandaag hebben wij meerdere prachtige resultaten van Diana Jonker en Naomi Bos, samen zijn zij eigenaren van Beauty Salon Aalsmeer. Klanten komen bij hun om tatoeages of PMU (Permanente Make-Up) in zijn geheel of gedeeltelijk te laten verwijderen met Skinial Methode. Lees snel verder en ontdek alles over deze behandeling!

“Skinial Methode is een behandeling zonder het gebruik van een laser. De Skinial behandeling doet in de meeste gevallen minder pijn dan het tatoeëren zelf en is volgens onze klanten veel minder pijnlijk dan een laser behandeling.”

“Deze behandeling doen we al bijna 5 jaar. Inmiddels hebben wij al veel tatoeages met succes verwijderd, met mooie resultaten en tevreden klanten. Daar zijn wij heel erg trots op en daar doen we het voor! De behandeling is een cosmetisch gepatenteerde procedure die geschikt is voor het verwijderen van tatoeages in allerlei kleuren en diverse vormen. De Skinial methode is gebaseerd op een lichte oplossing van melkzuur; een fysiologische vloeistof. Bij de behandeling ruwen we de beschermende toplaag van de huid met het micro-pigmentatie apparaat waarmee we melkzuur inmasseren in de epidermis. Het masseren van de epidermis leidt ertoe dat de verwijdering vloeistof naar de macrofagen zakt, zonder beschadiging van de Dermis. Zodra de macrofagen in contact komen met de vloeistof, laten ze de kleur moleculen los. 

De huid herkent de pigmenten als vreemde en niet lichaam eigen stof en gaat de inkt naar de oppervlakte van de huid duwen. Een korst met inkt vormt snel, en valt er na een paar dagen af. Hieronder vormt zich een nieuwe huid vrij van inkt. Na het afvallen van de korst dient de behandelde huid te worden ingesmeerd met Skinial Scar crème, dit is een hydraterende en anti litteken crème die er voor zorgt dat de huid snel en mooi geneest. Het melkzuur is een natuurlijke vloeistof die ook wordt geproduceerd door het lichaam (zoals bij spierpijn) en zal zonder residu’s worden opgesplitst. De verwijdering vloeistoffen die wij gebruiken zijn geproduceerd zonder dier proeven. Het product van Skinial tatoeage verwijdering is veganistisch. Het aantal behandelingen van de tatoeage hangt af van de grote van de tatoeage, bij de behandeling doen we maximaal 30 dots ( stippen ). Het behandelde deel van de tatoeage is meestal in 1 keer vrij van inkt. We kunnen met uitzonderingen van de lippen en oogleden vrijwel over het hele lichaam tatoeages verwijderen.”

WIL JIJ OOK JOUW RESULTATEN DELEN? HEB JE IETS GEDAAN WAAR JIJ, MAAR OOK JOUW KLANT HEEL ERG BLIJ MEE IS? LAAT HET ONS WETEN VIA INFO@BEAUTY-PRO.NL

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Charlotte
    9 maart, 2021

    Wat een specialisten bij Beauty Salon Aalsmeer. Na een duidelijke uitleg en een aantal behandelingen is mijn tatoeage helemaal verwijderd. Het resultaat is verbluffend, bijna niets meer te zien van mijn tatoeage waar ik al jaren van af wilde. Skinial methode heeft bij mij heel mooi resultaat opgeleverd.

Vorige
Zomereditie Beauty Trade Special schuift door naar september
Show your best results! Het resultaat van Beauty Salon Aalsmeer

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord