HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

The day after… We gaan eindelijk weer open!!

Het hoge woord is eruit! We mogen op 3 maart weer open! Nog een klein weekje geduld, maar dat laatste weekje komen we wel door. Jullie agenda’s lopen vol, de telefoon staat roodgloeiend… Eindelijk we kunnen weer! En wat hebben we het gemist!! Bekijk hier nog een keer de woorden van Rutte, enkele enthousiaste posts van vakgenoten en lees de te nemen maatregelen nog eens door. READY, SET, GO!!

Wat hebben we in spanning gezeten. Het ging de laatste week ineens alleen maar over de kappers. Gelukkig kwam er wel al snel bericht dat als de kappers open zouden gaan, er geen gegronde redenen waren om andere contactberoepen niet de deuren te laten openen. En natuurlijk moeten we ons aan de maatregelen houden, maar dat deden we voorheen ook al! We zijn er gewoon al tijden klaar voor!

Gisteren verschenen in de kranten verschillende artikelen, op tv werden er interviews gedaan… maar het was gelukkig niet meer nodig om het kabinet te overtuigen. Rutte neemt naar eigen zeggen een risico door meer open te gooien. Maar we zijn er met zijn allen zo aan toe! Gebruik dat laatste weekje om je agenda en planning op orde te maken, maar ga ook vooral nog even genieten van de zon, je gezin, je vrienden… want het gaan weer drukke weken worden!!

Nog even het hygieneprotocol voor in de salon doorlezen? Check het hier op de website van ANBOS: https://www.anbos.nl/schoonheidsspecialist/veel-gestelde-vragen/covid-19-protocol-voor-schoonheidsverzorging

Het team van Vakmagazine De Beauty Professional wenst alle beautyprofessionals heel veel plezier in de tijd die komen gaat. Laat jullie klanten weer stralen!

Kun je het nog steeds niet geloven? Rutte zei het gisteren echt!!

Een greep uit alle mooie reacties gisteren nadat bekend werd dat we toch echt open mochten gaan (ik zou al die duizenden posts wel willen plaatsen en alle reels en tiktok filmpjes, maar dat gaat natuurlijk niet!):

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Vitamine D is supplement van het jaar 2021
The day after… We gaan eindelijk weer open!!