HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Meet your Match – Alpha-H serums

Caroline den Hollander, importeur van Alpha-H, zegt: “Een goede huidverzorgingsroutine vormt de basis voor een mooie huid, maar in het geval van specifieke problemen zoals een vochtarme huid, pigmentvlekjes of couperose kan extra ondersteuning in de vorm van vitamines soms nodig zijn. Met onze vitamine serums kun je de huidverzorgingsroutine aanvullen en ervoor zorgen dat de huid precies krijgt wat ze nodig heeft. Maar wat doet elke vitamine precies voor de huid? Daar vertel ik je graag alles over.

Onze vitaminecollectie bestaat uit vier serums: Vitamin A, B, C en E. Elke vitamine heeft zijn eigen specifieke werking en effecten op de huid. De vitamines zijn verpakt in glazen flesjes met verschillende pastelkleuren, zodat je elk serum gemakkelijk herkent. De flesjes zijn voorzien van een UV-coating, waardoor de inhoud beschermd wordt tegen de invloed van licht en de vitamines hun optimale werking behouden. We stellen de Alpha-H vitamine serums en hun werking graag aan je voor!”

VITAMIN A SERUM | anti-aging
Vitamine A is een van de meest onderzochte ingrediënten in huidverzorging, en al deze onderzoeken tonen aan dat vitamine A zichtbare resultaten oplevert bij de aanpak van huidveroudering. Vitamine A stimuleert de deling van de huidcellen van binnenuit, wat zorgt voor een nieuwe, frisse huid, versnelt het genezingsproces en vermindert pigmentatie en puistjes. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen en remt het de afbraak ervan, waardoor de huid steviger wordt. Gebruik het vitamine A-serum als je last hebt van vroegtijdige huidveroudering, zonschade, huidverslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes, littekens, pigmentatie, een doffe teint, grove poriën en acne. Het Alpha-H Vitamin A Serum (25 ml) bevat 0,5% retinol voor echte huidverbeterende resultaten. Door de toevoeging van hydraterende en verzachtende ingrediënten zoals squalaan, teunisbloem-, jojoba- en macadamia-olie is het een ideaal startproduct voor de huid die nog niet eerder met retinol of fruitzuren in aanraking is gekomen. Vitamine A uitsluitend ’s avonds gebruiken, het maakt de huid gevoeliger voor de zon en afbreekt onder invloed van UV-straling. Gebruik het maximaal om de dag; het kan eventueel worden afgewisseld met Liquid Gold op de andere avonden. Gebruik vitamine A overigens niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

VITAMIN B SERUM | versterkend en hydraterend
Het Alpha-H Vitamin B Serum (25 ml) bevat 5% vitamine B3 (niacinamide) en 1% vitamine B5 (panthenol). Vitamine B3 is een krachtig, celcommunicerend ingrediënt dat de huid veel te bieden heeft. Het reguleert onder andere de talgproductie, versterkt de huidbarrière en vermindert pigmentatie. Er is veel onderzoek gedaan naar dit enorm veelzijdige ingrediënt. Je kunt er meer over lezen in dit blog. Vitamine B5 (panthenol) werkt sterk kalmerend en herstellend. Het geeft een aanzienlijke verbetering bij diverse vormen van irritatie, zoals droogte, ruwheid, schilfering, jeuk, roodheid, ontstekingen en schaafwond-achtige plekjes. Daarnaast is het een uitstekende vochtbinder. Het serum is aangevuld met hyaluronzuur en chiazaadextract voor een nog krachtigere hydraterende werking. Koperpeptiden en Matrixyl-6 stimuleren de aanmaak van collageen en hyaluronzuur, en ferulinezuur is rijk aan antioxidanten die schade door zon, stress, roken en luchtvervuiling helpen herstellen en voorkomen. Ferulinezuur (ferulic acid) werkt bovendien, net als niacinamide, sterk vervagend op pigmentatie en andere oneffenheden. Het Vitamin B Serum is ideaal bij een vochtarme huid, hyperpigmentatie, een glimmende T-zone (een gevolg van vochttekort) en een onrustige huid met acne. Doordat het Vitamin B Serum de huidbarrière versterkt, helpt het bovendien een gevoelige huid te herstellen en te voorkomen.

VITAMIN C SERUM | beschermend
Vitamine C is een must als je last hebt van zonschade, pigmentatie, collageentekort, een doffe of ongelijkmatige teint, (vroegtijdige) veroudering of een vermoeid uitziende huid. Het Alpha-H Vitamin C Serum (25 ml) bevat 3% ethyl ascorbic acid, een stabiele vorm van vitamine C. Ethyl ascorbic acid zorgt voor een egalere en frissere huid, beschermt tegen schade door vrije radicalen, remt de pigmentproductie en geeft de vermoeide huid een boost. Aangevuld met onder andere zoethout- en druivenpitextract zorgt het voor extra bescherming tegen UV-straling. Het serum bevat daarnaast hyaluronzuur voor een gehydrateerde en stralende huid. Vitamine C kan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruikt worden. De ochtend heeft echter onze voorkeur, want wanneer het onder een dagcrème met SPF wordt aangebracht, biedt vitamine C als antioxidant extra bescherming tegen schade veroorzaakt door blootstelling aan zonlicht.

VITAMIN E SERUM | EHBO
Vitamine E is dé vitamine bij allerhande huidproblemen. Het voedt, beschermt, hydrateert, helpt om huidirritaties sneller te herstellen, kalmeert, vermindert ontstekingen en roodheid, versnelt de genezing van (acne)littekens en biedt bescherming tegen schade door vrije radicalen. Vitamine E is daarnaast onmisbaar als je last hebt van couperose of rosacea. Druivenpit- en macadamia olie zijn toegevoegd om de barrièrefunctie van de huid nog meer te ondersteunen en te verbeteren, zodat een gevoelige huid kan herstellen of worden voorkomen. Gebruik het Alpha-H Vitamin E Serum (25 ml) ’s ochtends of ’s avonds onder dag- of nachtcrème.

VITAMIN DISCOVERY COLLECTION | Verzorging op maat
De Alpha-H Vitamin Discovery Collection (4 x 15 ml) bevat alle 4 onze vitamine serums. Ideaal om kennis te maken met alle serums en om de huidverzorging elke dag perfect aan te passen aan de behoeften van de huid. Handig, want door stress, slaaptekort, seizoenswisselingen, hormonale veranderingen, voeding en zonlicht veranderen de behoeften van je huid voortdurend.

Je kunt de vitamine serums beter niet met elkaar mengen. Gebruik de serums individueel in je ochtend- of avondroutine voor het beste resultaat.”

Voor meer informatie: alpha-h.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
NANO Cellcare therapie, een andere benadering
Meet your Match – Alpha-H serums

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord