HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Dian de Jong

Deze week hebben wij een prachtig resultaat behaald door Dian de Jong van The Peeling Clinic by Looxs. “Deze klant kwam bij me met de vraag of ik haar kon helpen met het behandelen van haar pigmentvlekken.” Lees snel verder om te ontdekken hoe Dian haar cliënt heeft geholpen!

Behandeling
We hebben als eerste een huidscan gemaakt met de Observ520. Op deze foto’s was het dieper gelegen pigment op de wangen goed zichtbaar. Om dit effectief aan te pakken heb ik geadviseerd om te starten met de Cosmelan methode van Mesoestetic, de nummer 1 behandeling wereldwijd tegen pigment! Thuis is ze eerst begonnen om haar huid voor te bereiden met de brightening PeelBooster, 2 weken later is ze in de kliniek gekomen voor een melanostop tran3x peeling, 2 dagen later hebben we in de kliniek het cosmelan masker aangebracht, waar de klant mee naar huis gaat. 10 uur later heeft de klant thuis het masker zelf verwijdert. Het is nu belangrijk dat ze haar huid goed verzorgt met de melan recovery en de melan pigment 130+ van mesoesetic. 2 dagen later komt ze weer terug in de kliniek en krijgt ze de cosmelan 2 creme mee voor thuis. Deze gebruikt ze de eerste maand 3x per dag in combinatie met de melan recovery en de melan pigment control 130+. In de eerste maand na het cosmelan masker in de kliniek is het meeste pigment verdwenen, deze na foto’s zijn dan ook 1 maand na de behandeling gemaakt.

Aantal behandelingen
In totaal duurt het traject 6 maanden. Na de eerste maand, gaat ze thuis 2x per dag cosmelan 2 smeren voor voor 2 maanden. Na 3 maanden gaan we weer de melanostop tran3x peeling inzetten of microneedling met de M.pen en gaat ze de cosmelan 2 creme 1x per dag gebruiken

Resultaat behouden
Pigment is één van de moeilijkste huidproblemen om te behandelen, maar met de cosmelan methode kunnen we dit mooi onder controle krijgen. Het is wel belangrijk dat de klant altijd een goede factor blijft gebruiken, zoals de melan 130+ pigment control en niet meer uitgebreid gaat zonnen. Ook gaan we de melanostop tran3x peeling regelmatig inzetten om het resultaat te behouden. Het blijft altijd een aandachtspunt, ik ben hier ook altijd heel duidelijk en streng ? in. Daarnaast mogen de klanten deze behandeling na een jaar rustig nog eens ondergaan. Het fijne is dat het niet alleen pigment aanpakt, maar ook nog eens super anti-aging werkt! Ik ben fan! De klant ook erg blij en tevreden met het resultaat.

WIL JIJ OOK JOUW RESULTATEN DELEN? HEB JE IETS GEDAAN WAAR JIJ, MAAR OOK JOUW KLANT HEEL ERG BLIJ MEE IS? LAAT HET ONS WETEN VIA INFO@BEAUTY-PRO.NL

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Cosmetica zonder water: beter voor de huid?
Show your best results! Het resultaat van Dian de Jong