HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Elahe Karimi en Stacy de Koning

We sluiten deze week af met een prachtig resultaat. De client van Elahe Karimi en Stacy de Koning, van HUIDCARE huid -en oedeemtherapie, had acne klachten. “Ze kwam naar ons toe met ontstekingen en acneresten. Ze is nog jong (13 jaar) en heeft nu al heel erg last van acnelittekens.” Voor welke behandeling hebben Elahe en Stacy gekozen? Wat gaan ze doen om het resultaat te behouden? Lees snel verder en ontdek!

Behandeling
We zijn begonnen met om de 2 weken een chemische peelings behandeling en tussendoor diepte reiniging behandelingen om de talgproductie te verminderen. Toen haar acne stabiel was en er alleen acneresten aanwezig waren hebben we om de vier weken microneedling SkinPen behandelingen uitgevoerd. Vanaf het begin heeft de client thuisproducten van Lira Clinical gebruikt. Dit waren ICE cleanser en ICE Balancing lotion.
Het huidige resultaat is bereikt door middel van 2x een chemische peeling, 2x een diepte reiniging en 4x een microneedling SkinPen behandeling.

Reactie van de klant
Ze is super blij! De behandelingen vind ze wel pijnlijk, maar ze vindt het resultaat waard. In de vrienden- en familiekring vallen de resultaten ook op.

Wat gaan jullie doen om het resultaat te behouden?
Het is van belang dat ze de thuisproducten blijft gebruiken. Dit zorgt voor een stabiele situatie. De micnoneedling SkinPen behandelingen werken nog door, ze heeft een kuur van 6 behandelingen en dus nog twee te gaan. Het resultaat zal hierdoor nog blijven en zelfs verbeteren!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
SkinStation OXY+ by Bowie Medical
Show your best results! Het resultaat van Elahe Karimi en Stacy de Koning