HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Iris van den Burg

De klant van Iris van den Burg, van BeautyCare Soest, kwam altijd in de salon voor ontharingsbehandelingen. Maar nu ging haar dochter trouwen en wilde ze graag voor die tijd haar huid zo mooi mogelijk hebben. “Een leuke uitdaging met een deadline dus”, vertelt Iris. Lees snel verder en ontdek voor welke behandeling Iris heeft gekozen!

“We hebben dit resultaat bereikt met 4 microneedling behandelingen in combinatie met producten van Salonnepro. Een week voor de bruiloft hebben we nog de Rose de Mer peeling behandeling van Christina uitgevoerd. De huid is egaler, voller en lijntjes zijn duidelijk minder diep. We zijn allebei ontzettend tevreden met dit resultaat. Na de lockdown zullen we dan ook geregeld huidverbeterende behandelingen blijven voorzetten, om het resultaat te behouden of zelfs nog verder te verbeteren.’’

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Jo
    18 februari, 2021

    Wow, mooie resultaten. Ben benieuwd of de finishing touch door Rose de Mer is gekomen, of de combinatie, ben hier benieuwd naar. Uiteindelijk een fantastische opstap naar een mooier huidbeeld.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Spraakmakend gevormde lippen by Beauty Injection
Show your best results! Het resultaat van Iris van den Burg