HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Laura Janssen

Mijn naam is Laura Janssen, ik ben net 23 geworden en heb inmiddels 4 jaar mijn eigen salon. Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering van acne tot hyperpigmentatie. Daarnaast heb ik ook verschillende prijzen gewonnen voor wenkbrauwen en wimpers. Volgend jaar verhuis ik naar een pand in Nijmegen met de salon en krijg ik de kans om uit te breiden waar ik erg veel zin in heb!

Deze klant kwam in de salon omdat ze erg veel last had van kleine bultjes, talgbultjes en een vale huid. Samen zijn wij overeen gekomen dat dermaplaning erg goed bij haar huid zou passen. Ze stoorde zich ook aan de donshaartjes, dus deze behandeling paste perfect bij haar.

Inmiddels is deze klant 4 keer geweest voor de behandeling. Na de behandeling wordt er een vitamine c oplossing aangebracht van 20%. Dit verhelderd haar huid en zorgt ervoor dat het masker hierna beter kan intrekken. Doordat er elke keer een doffe laag en dode huidcellen verwijderd worden, krijgen de poriën minder de kans om te verstoppen. Om dit resultaat te behouden heb ik haar geadviseerd haar huidverzorgingsroutine te blijven onderhouden. Daarnaast spreken we af dat ze terugkomt voor een gewone gezichtsbehandeling die we afwisselen met dermaplaning.

Toen ze het verschil zag was ze ontzettend blij en kreeg veel complimenten van mensen om haar heen. Haar huid ziet er wat gezonder uit en heeft bijna geen donshaartjes of onzuiverheden meer. Producten gericht op talgbultjes hebben haar huid ook verbeterd en deze trekken beter in de huid. Haar make-up zit ook mooier doordat de huid gladder is en een prachtige “glow” heeft! Als ik haar reactie zie, besef ik weer waarom ik in dit vak zit en voor mijzelf werk. Dit geeft mij veel voldoening.

WIL JIJ OOK JOUW RESULTATEN DELEN? HEB JE IETS GEDAAN WAAR JIJ, MAAR OOK JOUW KLANT HEEL ERG BLIJ MEE IS? LAAT HET ONS WETEN VIA INFO@BEAUTY-PRO.NL

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Nieuwe rubriek: Van huis naar pand
Show your best results! Het resultaat van Laura Janssen