HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Rosa Kwakman

“Deze jonge dame van 19 jaar liep in maart 2019 onze winkel binnen, ze kwam een poeder voor haar moeder halen. Ik zag haar huid en vroeg aan haar of ik wat producten aan haar mocht meegeven om te proberen. Nog nooit had ik zulke heftige ontstekingen gezien. Ze vertelde dat ze van alles al had geprobeerd. Op haar 15e kreeg ze van de dermatoloog een roaccutane kuur… Het hielp niet. Daarna heeft ze verschillende antibiotica kuren en vitamine A geprobeerd maar niets hielp.”

Pasta
“Ik gaf haar de Neuro Sensitive Emergency Care van Reviderm mee, dit product is voor (acute) huidirritaties zoals droogte en eczeem. Deze pasta breng je plaatselijk aan en het zorgt ervoor dat de huid direct kalmeert. Doordat de pasta op basis is van DMS (dit werkt als een vloeibare wondpleister) en aangevuld met extra ceramide, hersteld direct de huid barrière en zorgt hij ervoor dat de huid beter vocht kan vasthouden. Daarnaast bevat het product een unieke combinatie van Boswelia (sterkste ontstekingsremmer uit de natuur), Zink-Complex (verlicht acute ontstekingen en bevordert de cel vernieuwing) en micro silver (werkt antibacteriële en wond genezend).”

Reinigen, peeling en ultrasound
“Natuurlijk is een goede reinigen de eerste belangrijke stap; de Gentle cleansing Milk met de Gentle ph balancer om de huid te reinigen, de enzym Foam powder als peeling op basis van enzymen en silver en het silver detoxifying masker die onmiddellijk verlichting geeft. Alle producten zijn van Reviderm. 
Ik ben haar elke vier weken gaan behandelen, heel voorzichtig te werk gegaan en we zagen al erg snel resultaat. De behandel sloot ik elke keer af met ultrasound. Deze ultrasone geluidsgolven zorgen voor een betere afvoer van de afvalstoffen vanuit de cellen. Daarnaast zorgt hij er ook voor dat de ph waarde van de huid in balans komt.”

Thuisverzorging en nabehandelingen
“Thuis heeft ze echt haar huid goed bij moeten houden en dat zal ze ook blijven doen. Samen werk je aan zo’n resultaat. Ze is zo ontzettend blij! En ik ook, want dat meisje met haar hoofd schuil in de kraag van haar jas komt nu zonder Make-up stralend de salon binnen. 
Na een jaar waren alle heftige ontstekingen helemaal verdwenen. Nu werken we met microdermabrasie en microneedling om de littekens te verminderen.”

Rosa heeft eerder meegewerkt aan de rubriek ‘Leren van vakgenoten’. Dat verhaal lees je hier: https://beauty-pro.nl/nieuws/leren-van-vakgenoten-volendam-cosmetics-by-rosa/


Ben jij ook trots op een behaald resultaat en wil je dit graag delen met jouw vakgenoten? Mail dan naar info@beauty-pro.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Beauty Days Gorinchem verplaatst naar mei 2021
Show your best results! Het resultaat van Rosa Kwakman

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord