HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Summery Cosmedical Group opent nieuwe locatie in Nijverdal


Summery Cosmedical Group, een Twents familiebedrijf op het gebied van cosmetische zorg en huidverbetering, kondigt met trots de opening aan van hun nieuwe werklocatie in Nijverdal. Het nieuwe pand, gelegen naast het al lang bestaande Academy & Experience Center in Bornerbroek, markeert een mijlpaal in de groei van het bedrijf. Het bedrijf is verheugd om een inspirerende plek te bieden voor zowel het personeel als de lokale gemeenschap.

De officiële opening van het pand heeft plaatsgevonden op 24 november 2023, waar in eerste instantie een select gezelschap waaronder personeel, familie en naasten uitgenodigd waren om de feestelijke en officiële opening en onthulling bij te wonen. Petra en Gert Jan Sanderman, de eigenaren en CLO’s (Chief Legacy Officers) van Summery Cosmedical Group, keken uit naar deze gelegenheid om hun visie en toewijding aan innovatie en duurzaamheid te kunnen vieren. Na de drukke feestmaanden voor de branche en Summery Salons, zal in 2024 ook voor hen extern gelegenheid gecreëerd worden om kennis te maken met de nieuwe locatie én hernieuwde focus en plannen van Summery.

Met dit nieuwe duurzame en moderne gebouw zullen de 55 medewerkers van Summery Cosmedical Group hun werkzaamheden voortzetten, waarbij ze een geavanceerde omgeving hebben die is ontworpen voor maximale efficiëntie en comfort. “We zijn enorm trots op deze uitbreiding naar Nijverdal en op de mogelijkheid om onze medewerkers te huisvesten op deze state of the art locatie”, aldus Petra en Gert Jan Sanderman. “Het is een reflectie van onze voortdurende inzet voor vooruitgang, duurzaamheid en het bieden van hoogwaardige cosmetische zorg aan onze gewaardeerde klanten.”

Bij de ontwikkeling stonden de groene principes van de drie merken centraal. We hebben ons gericht op vijf essentiële aspecten: energie, milieu, gezondheid, gebruiksvriendelijkheid en toekomstbestendigheid, met strikte naleving van de GPR normen.

In 2000 richtte Petra Sanderman Summery Cosmedical Group op. Wat begon als haar meisjesdroom vanuit passie voor de huid, is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf met de vier productlijnen Cenzaa, IK Skin Perfection, 360 SKINCODE en Mayee Skincare en meer dan 50 toegewijde medewerkers. De onderneming staat voor het geloof in de schoonheid van iedereen, met respect, liefde en bescherming voor de huid en natuur als kernwaarden. De missie van Summery Cosmedical Group is het versterken van natuurlijke schoonheid met krachtige, pure en bewezen effectieve skincare. Gedreven door de ambitie om het beste nog beter te maken, werkt het team al ruim 20 jaar met de nieuwste technologieën en ontwikkelt hoogwaardige producten en behandelingen voor een mooie en gezonde huid. Het nieuwe pand faciliteert Summery Cosmedical Group bij haar toewijding aan geavanceerde cosmetische procedures, opleidingen en klantgerichte diensten.

Summery Cosmedical Group wil graag haar oprechte dank uitspreken naar de waardevolle partners die hebben bijgedragen aan het succes van de bouw van dit pand. Hun toewijding en samenwerking hebben een essentiële rol gespeeld in het bereiken van Summery’s doelen. Grote dank gaat uit naar: EVE Architecten B.V., Harmeling Interieurs, Lesscher Installatietechniek, Credon AS, Wilmink Oosterveld en Middelkamp Project Management B.V.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Laatste editie 2023 van De Beauty Professional is onderweg!
Summery Cosmedical Group opent nieuwe locatie in Nijverdal

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord