HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Succesvolle eerste editie Beauty Cube Days in Almere

Afgelopen weekend op 12 & 13 februari werd de Beauty Cube in Almere officieel geopend tijdens de Beauty Cube Days. Een weekend event waar beauty leveranciers en beautyprofessionals elkaar eindelijk weer fysiek konden ontmoeten. De organisatie: “Het allereerste beauty event voor de professional in 2022 is een feit: de Beauty Cube Days in Almere! Kleinschalige opzet en écht persoonlijk contact. De eerste editie van de Beauty Cube Days in Almere was een groot succes.”

“Het is een totaal nieuw concept voor de beauty branche, dus wij zij zijn erg trots op de eerste editie. Wij hebben erg veel positieve reacties gehad en de sfeer in de Beauty Cube was precies zoals we hoopten dat het zou zijn!” vertelt Helen Ypma enthousiast. Zij is de organisator van het event en tevens de manager van het Cube Centre. In totaal waren er in het weekend 525 bezoekers, een mooi aantal voor een eerste editie net 4 weken na de totale lockdown afgelopen winter.

Reacties exposanten

Ook de exposanten zijn enthousiast, zo vertelt Ingrid Gerritsen van Sothys Nederland: “Er hing echt een goede vibe in de Beauty Cube. Iedereen was positief gestemd en had zin om de salon weer een boost te geven. Wij hadden echt de kans om een op een gesprekken te voeren en onze merken onder de aandacht te brengen.” Sietske Leenstra van Safety4You vult enthousiast aan: “Het was echt een toegankelijke beurs waarbij alles klopte. De bezoekers waren enthousiast en werden verrast door de gastvrijheid van de Beauty Cube.” Sandra Jacobs van Mink Beauty Concepts sluit af: “Een Beauty Event Experience waarbij alles goed was georganiseerd voor de bezoeker en exposant. Vernieuwend, persoonlijk en stijlvol.”

Naar aanleiding van de Beauty Cube Days kunnen exposanten ervoor kiezen permanent hun showroom te huren in de Beauty Cube om het hele jaar door hun klanten in Almere te ontvangen. De eerste enthousiaste bedrijven hebben al akkoord gegeven en de aankomende maanden wordt duidelijk welke beauty bedrijven samen het aanbod in de Beauty Cube gaan vormen.

Echt een ontspannen dag uit

Ook de bezoekers van de Beauty Cube Days zijn enthousiast. “Wat een heerlijk ontspannen dagje hebben we gehad met leuke gesprekken met de exposanten. Iedereen had echt de tijd voor je en alles is zo heerlijk ruim opgezet. Daarnaast is alles zo goed verzorgd! We kunnen eindelijk eens zittend koffie drinken, de hapjes zijn heerlijk en alles is netjes en schoon. En dat gratis entree en gratis parkeren is wel echt een cadeautje!” vertelt een van de bezoekers enthousiast in de koffiehoek. De bezoekers vinden de kleinschalige opzet van de Beauty Cube Days prettig, omdat grotere beurzen nogal massaal en overweldigend kunnen aanvoelen. Met de Beauty Cube Days wordt laten zien dat dit helemaal niet hoeft om echt een leuke dag uit te hebben en op de hoogte te worden gebracht van nieuwe trends en ontwikkelingen in de beautybranche. De volgende editie van de Beauty Cube Days is in het najaar en meer informatie hierover vindt u op www.beautycube.nl of via de social media kanalen van de Beauty Cube.

Over Beauty Cube

In het voorjaar van 2022 verwacht de Beauty Cube in Almere haar deuren definitief te openen. Tal van merken en toeleveranciers presenteren zich in dit unieke B2B inkoopcenter als collectief binnen de beauty branche Samen bieden zij het totaalconcept voor de ambitieuze beauty professional, van producten tot aan apparatuur. Op afspraak of tijdens speciale beursdagen is uw klant meer dan welkom 365 dagen per jaar.

Meer foto’s en een filmpje zien? Check het hier:

Fotos en verslag eerste dag: https://beauty-pro.nl/actueel-overall/huid-actueel/eerste-beursdag-beautycube-persoonlijk-contact-en-goede-gesprekken/

Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=mIIhkMPz4gI&t=6s

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

Posted on

De nieuwe (02 | 2024) editie van De Beauty Professional is in ...

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Posted on

Myrthe Feijen is een 36-jarige schoonheidsspecialist en de trotse eigenaresse van Blush ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Posted on

We zijn verheugd om onze nieuwe columnist van ons vakblad aan te ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
KIVH: Voedingsadvies bij rosacea, hoe pak je dit aan?
Succesvolle eerste editie Beauty Cube Days in Almere