HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Webecos introduceert: Het boek zonder sprookjes over rimpels

Over cosmetica worden helaas nog veel sprookjes verteld. Sprookjes die met grote stelligheid handig inspelen op de wens om er jong uit te blijven zien. Bij Webecos vinden we dat je altijd het eerlijke verhaal over skincare en beauty moet vertellen. Het genuanceerde verhaal over cosmetica. Met beloftes die waargemaakt kunnen worden en waarop je moet kunnen vertrouwen.

Als nuchter, Nederlands merk vindt Webecos dat je altijd aan je klanten het eerlijke en genuanceerde verhaal over cosmetica moet vertellen, zonder beloftes die niet waargemaakt kunnen worden. Het boek zonder sprookjes over rimpels helpt daarbij. Het is een box met op elkaar afgestemde producten, waarmee consumenten tegen een aantrekkelijke prijs een huid-verbeterende verzorgingsroutine thuis kunnen doen. Het boek zonder sprookjes biedt schoonheidsspecialisten ook de gelegenheid om met het verkopen van slechts 1 product het belang van een goede verzorgingsroutine uit te leggen.

‘Het boek zonder sprookjes – over rimpels” kent 2 uitvoeringen: De eerste uitvoering is een box met 3 producten, die elkaar versterken en helpen het ontstaan van rimpels te voorkomen. De tweede editie is een box met 3 producten die helpen bestaande rimpels te verminderen.

Het boek zonder sprookjes dat helpt rimpels te voorkomen bevat de volgende producten:

  • Hydracell­1 Hyaluronic cure serum, een serum op basis van hyaluronzuur. Het helpt het vochtverlies in het huidoppervlak tegen te gaan, waardoor de huidstructuur, huidelasticiteit en de barrièrefunctie verbeterd worden.
  • Myox day cream, een dagcrème met hibiscus extract, dat helpt de gelaatstrekken te ontspannen, fijne lijntjes van gezichtsuitdrukking te verzachten en het biologische proces van huidveroudering te vertragen.
  • Mineral Daily Face UV Defense, met een mineraal UV-filter van zinkoxide, is een onmisbare beschermstap. Het biedt bescherming tegen UV­straling, de belangrijkste oorzaak van huidveroudering en rimpels.

Het boek zonder sprookjes dat helpt bestaande rimpels te verminderen bevat de volgende producten:

  • Vitamine C serum, een serum met hoge concentratie vitamine C als antioxidant met UV-schade beperkende eigenschappen. Het is essentieel voor de vorming van collageen, wat nodig is om de huid egaler en steviger te maken. Behalve vitamine C bevat het serum ook nog hyaluronzuur.
  • Retinol Cream helpt oppervlakkige rimpels en andere huidverschijnselen van het ouder worden te verminderen. Het bevordert bovendien het herstel van de huidbarrière door de stimulering van de aanmaak van nieuwe huidcellen. Retinol cream bevat ook nog niacinamide, betaglucan en calendula extract.
  • Mineral Daily Face UV Defense, met een mineraal UV-filter van zinkoxide, is een onmisbare beschermstap. Het biedt bescherming tegen UV­straling, de belangrijkste oorzaak van huidveroudering en rimpels.

De doelgroep voor de eerste box zijn mensen in de leeftijd tot 35/40 jaar, de doelgroep voor de tweede box zijn mensen in de leeftijd vanaf 35/40 jaar.

Voor meer informatie: correctivecosmetics.com/webecos

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Ervaar MEGAN op de Beauty Trade Special
Webecos introduceert: Het boek zonder sprookjes over rimpels

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord