HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

ANBOS: ‘Schoonheidsspecialisten expliciet genoemd in kamerbrief’

Er komt een noodloket voor de zwaarst getroffen bedrijven (die hun deuren hebben moeten sluiten) door een directe vaste tegemoetkoming van 4000 euro.

In de kamerbrief ‘banen en economie’ worden schoonheidsspecialisten expliciet genoemd. ANBOS: ‘Dit is een positieve ontwikkeling: dit wordt echter nog nader uitgewerkt. ANBOS is op dit moment in gesprek met het ministerie EZK over de invulling van de voorwaarden. We maken ons hard voor al onze leden, of zij nu een salon aan huis hebben of niet. Zodra meer duidelijkheid is over de invulling en voorwaarden, laten wij dit uiteraard direct weten via al onze kanalen.’

De kamerbrief 

Het kabinet kondigt in deze brief aan de Tweede Kamer vanwege het coronavirus een pakket maatregelen aan om banen en inkomens te beschermen. De maatregelen zorgen ervoor dat bedrijven hun personeel kunnen doorbetalen, bieden zelfstandigen een overbrugging en maken via versoepelde belastingregelingen, compensatie en extra kredietmogelijkheden mogelijk dat geld in de bedrijven blijft. Het extra pakket maatregelen komt bovenop economische maatregelen die donderdag 12 maart al zijn genomen. Lees hier de gehele kamerbrief:

Kamerbrief-noodpakket-banen-en-economie

Voor meer informatie: www.anbos.nl

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
WTV-regeling ingetrokken; introductie (NOW)
ANBOS: ‘Schoonheidsspecialisten expliciet genoemd in kamerbrief’