HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Finalist SSP regio Zuid: Marieke van den Broek – Vissers Beauty

De Beauty Award had niet spannender kunnen zijn voor alle genomineerden, maar Marieke van den Broek, nu ruim 5 jaar de eigenaresse van Vissers Beauty, was en is vastbesloten om de wereld te laten zien waar ze voor gaat en staat. Spanning heeft ze niet. Ze is vooral trots, of ze straks nu een award mee naar huis neemt of niet. Er staat op 25 april een speciale limousine klaar en ze gaat er hoe dan ook een topdag van maken. Maar waar staat ze voor? Waarom moet zij die award winnen en waarom is volgens haar NU het moment? Check ook zeker haar video!

Marieke staat voor kennis, kwaliteit en vooral gedrevenheid. En waar ze vandaan komt? “Laat ik het zo zeggen: al van jongs af aan wil ik mensen mooi(er) maken, dat heb ik ook jaren gedaan in dienst van diverse privéklinieken. Dit met belangrijke noot dat ik ieder mens mooi vind. Ieder mens is uniek. Maar ik zie direct voor me hoe iemand nog mooier kan worden. Niet met make-up. Alhoewel dat soms ook prachtig kan zijn. Maar ik kijk altijd naar huidverbetering en huidverjonging. En dan gaan voor het meest optimale resultaat, het liefst zonder cosmetische ingrepen. Want ik weet dat dat kan. Wat mij betreft is verzorging de beste foundation. Enkel dan kan de natuurlijke schoonheid optimaal tot bloei komen. En iedere keer opnieuw als ik blije gezichten van klanten zie, die trouw mijn regime opvolgen, dan ben ik oprecht gelukkig.”

Waarom NU de aanmelding voor de Beauty Award?
“Het is tijd om de wereld te laten zien waar ik voor ga en sta. Waarom nu? Omdat ik er nu van overtuigd ben dat ik er klaar voor ben. Ik ben op het punt gekomen waar ik al 20 jaren hard voor werk. Uiteraard leer ik nog iedere dag. Graag zelfs. Maar ik durf nu vol overtuiging te zeggen dat ik echt een schoonheidsSPECIALIST ben. Ik ga en sta voor kwaliteit.”

Wat ging er door je heen toen je hoorde dat je genomineerd was?
“Trots en dankbaar was het gevoel dat ik had en nog steeds zo ervaar. Ik heb een mooie Beauty Award behandeling samengesteld voor mijn klanten en een Beauty Award avond voor hen georganiseerd met gratis demo’s, bubbles & bites.”

Waarom denk jij een van de genomineerden bent? Wat onderscheidt jou/jouw salon?
“Zoals ik al zei: Ik sta en ga voor kennis, kwaliteit en gedrevenheid. Kennis is de basis om een echte schoonheidsSPECIALIST te kunnen zijn. Kwaliteit is van groot belang voor een duurzame toekomst. Hiermee zorg ik voor een loyaal klantenbestand met weinig retentie. Ook zorgt de factor ‘kwaliteit’ dat de mond-tot-mond reclame haar werk kan doen. Tot slot: goed is voor mij niet snel goed genoeg. Mijn ambitie om altijd te blijven leren, om altijd beter te willen worden en nu zelfs deel te nemen aan de vakwedstrijd ‘schoonheidsspecialist van het jaar’ heeft alles te maken met gedrevenheid. Dit zit in de basis van mijn DNA.”

Wat ging er door je heen toen bleek dat de eerste Beauty Award uitreiking uitgesteld werd?
“Begrip, het is wat het is, immers de hele wereld staat stil. Ik heb wel stiekem even mijn gala jurk aangetrokken op die dag en een glaasje bubbels gedronken met mijn partner.”

Heb je geprofiteerd van het feit dat je langer genomineerd was?
“Absoluut! Je blijft immers tot de top van NL behoren. Voor mensen die al langere tijd op zoek waren naar een schoonheidsSPECIALIST gaf deze nominatie, net de doorslag; ‘dan zal ze wel echt goed zijn’, heb ik menig keren gehoord.”

En toen werd het WEER uitgesteld… Hoe was dat?
“Ik heb geen spanning ervaren en nog steeds niet. Ik hoor bij de top 3, hoe geweldig is dat?! Hoewel het winnen van de Award fantastisch zou zijn, is de nominatie voor mij al een kroon op mijn werk!”

Hoe waardevol was het contact met mede-genomineerden in deze coronatijd?
“Heel waardevol, we hebben vaak met elkaar kunnen sparren en sommige dames heb ik ook afzonderlijk om advies gevraagd met betrekking tot nieuwe innovaties. Het is altijd fijn om met vakspecialisten te kunnen sparren.”

Waarom moet JIJ die Beauty Award winnen?
“Omdat ik vooral een brede medische kennis en ervaring heb en daarmee een echte schoonheidsSPECIALIST ben. Daarnaast heb ik laten zien dat in een periode waarbij het op persoonlijk vlak wat minder ging, ik mijn onderneming toch heb weten te laten groeien. Ik vind dat een terechte winnaar over vaktechnische én ondernemers vaardigheden moet beschikken.”

Voor de Award Uitreiking heb ik heb een limousine laten branden: ‘Marieke’s Limooisine Finalist Beauty Award’

Nu gaat er toch een uitreiking komen! Hoe kijk je achteraf terug naar deze onzekere tijd? En hoe ga jij De Beauty Award uitreiking bijwonen?
“Ik ben niet alleen als mens, maar ook als ondernemer altijd blijven kijken naar wat nog wel kan. Geen rode loper, geen limousine of special effects bij het NBC samen met mijn gasten? Dan ga ik in style naar ze toe!. Het wordt een Beauty on tour door Brabant! Ik heb een limousine laten branden, Marieke’s Limooisine Finalist Beauty Award. Samen met mijn dochters en partner, breng ik een bezoekje aan mijn VIP gasten. De rode loper wordt voor ons uitgerold en op gepaste afstand kunnen we proosten, dansen en shinen met elkaar. Samen met mijn VIP gasten, compleet in gala outfit zullen we middels een zoom verbinding gezamenlijk de finale bijwonen.”

Wat ga jij doen als je die Beauty Award wint?
“Vooral de titel met heel veel TROTS en DANKBAARHEID dragen.”

Wat gaan jouw klanten van jou horen als je wint? Wat ga je doen?
“Er staat hoe dan ook een mooie nieuwe behandeling op de planning. Organisch met heel veel resultaat! Een coronaproof party door mijn klanten te trakteren op Beauty Chocolade (met collageen) en ze worden allen voorzien na de behandeling van een glamour make-up. Dit staat sowieso op de agenda met of zonder de Award, want voor hen ben ik al een winnaar!”

Wil je nog iets zeggen tegen de professionals die twijfelen om mee te doen?
“Vooral niet twijfelen of uitstellen en ga een samenwerkingsverband aan met een marketing- en communicatiespecialist, dit geeft je zoveel goede inzichten en belicht je bedrijf van een andere kant. Dit heeft mij echt heel veel gebracht!”

Vissers Beauty bestond vorig jaar 5 jaar. We hebben toen een uitgebreid interview met Marieke gehad. Heb jij dit interview over haar salon, haar resultaten en meer gemist? Klik dan hier om het nog eens te lezen: https://beauty-pro.nl/nieuws/in-the-mix-5-jaar-vissers-beauty/

WIL JIJ DE BEAUTY AWARD LIVE BIJWONEN OP 25 APRIL? Klik HIER om je GRATIS aan te melden!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige
BA Special: ‘De weg naar… de finale!’ SSP regio Zuid
Finalist SSP regio Zuid: Marieke van den Broek – Vissers Beauty

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord