HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe editie: 2 | 2024 Massage Magazine

Posted on

De tweede editie van 2024 verschijnt morgen. In deze editie een voorbeschouwing op de Massage & Complementair beurs. Verder is deze editie volledig gewijd aan bindweefselmassage, oftewel fascia.

Je leest onder andere een interview door Lizet van Triet met fascia-expert en auteur Peter Schwind. Francis Buitelaar, docent aan de Massage Academie in Apeldoorn, deelt haar inzichten in bindweefselmassage in de vaste rubriek ‘Step-by-Step’, volgens de leer van Hede Teirich-Leube en Elisabeth Dicke. Ook ontbreekt haar verkenning van de TCG-visie op fasciale en meridianen niet. Saskia Petit gaat o.a. in gesprek met Stefan van Rossum, oud columnist en eigenaar van instituut Esoterra, over zijn streven om massage nog toegankelijker te maken, en belicht ze de ambities van de beginnende masseuse Marianne Kunsel uit Leidschendam. Onze columnisten, Hanneke Heij, Elja van Heteren en Maurice Arets, delen ook hun unieke perspectieven op fascia, elk vanuit hun eigen vakgebied.

Dit is slechts een voorproefje van wat je in deze rijke editie kunt verwachten. Veel leesplezier gewenst!

PS: Wist je dat je Massage Magazine als abonnee gratis kan lezen in de beauty-pro app? Registreer je in de app en lees Massage Magazine op je telefoon of tablet waar je wilt.

Hieronder een sneakpeak ?

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
🌟 Winactie: Sensilis 10 Day Recovery Kit! 🌟
Nieuwe editie: 2 | 2024 Massage Magazine