HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

DeMassageWinkel.com breidt uit naar Duitsland onder de naam MassageUniversum

Posted on

Online massagegroothandel DeMassageWinkel.com waagt de stap naar Duitsland. Ze doen dit met de lancering van hun Duitse webwinkel Massageuniversum.de. Het is de vierde markt voor de webwinkel van Koen van der List.

DeMassageWinkel.com is een specialist in massagespullen en benodigdheden, van massagetafels en stoelen tot massageolie tot disposables en textiel. Sinds de oprichting in december 2018 breidde de Nederlandse webwinkel al uit naar België en Frankrijk.

Oprichter koen van der List: “In 2021 hebben we de stap gezet om uit te breiden naar Frankrijk met een Franse webwinkel genaamd BoutiqueDuMasseur.com. Dit, omdat we dachten dat we met ons unieke assortiment massagespullen ook de Franse masseurs konden helpen. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar inmiddels zijn we winstgevend in Frankrijk, zit de groei er goed in en hebben we veel tevreden klanten. We vonden dat het nu tijd was om ons assortiment ook beschikbaar te stellen aan de Duitsers. “

DeMassageWinkel heeft als doel om uiteindelijk ook naar ‘de rest van Europa’ uit te breiden en zich te ontwikkelen tot de beste massagespullen toeleverancier van Europa. Met comfortabele en kwalitatieve massageproducten waarmee cliënten net dat beetje extra comfort kunnen ervaren tijdens een massage willen ze hun steentje bijdragen om de algehele stressniveau van de Europese bevolking te verlagen.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Hoe jouw website je omzet kost en hoe je dit kunt voorkomen
DeMassageWinkel.com breidt uit naar Duitsland onder de naam MassageUniversum

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord