HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Binnenkort bij abonnees in de brievenbus!

Yes! Hij is er weer bijna! Tijd voor Me-time met jouw favoriete vakmagazine ProfNail Magazine! Wat je deze editie kunt verwachten? We gaven je al enkele sneak peaks op deze website, maar er is natuurlijk nog veel meer!

Weet jij bijvoorbeeld hoe je huidkanker op en rond de vingernagels herkent? Welke voeding de nagels sterk maakt? Dat storytelling onmisbaar is voor je bedrijf? Na het lezen van het vakmagazine weet je er alles van en weet je ook hoe je in bepaalde situaties moet en kunt handelen. Verder lees je over een stappenplan voor nagelbijters en de problemen die nagelbijten kunnen geven. En wat hebben we opnieuw een gave step-by-step, een nailart, die net als vorige keer gemaakt is door Ivette. Ook gaaf zijn de trends voor het najaar, want het is alweer bijna herfst!

Inmiddels is onze nieuwe website gelanceerd! Ik hoop dat je al een beetje hebt rondgekeken. Heb je je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Het vakmagazine en de website: de perfecte combinatie om altijd en overal op de hoogte zijn van alles met betrekking tot dit boeiende nagelvak! Be inspired – online en offline!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Beauty Award winnaars over het belang van dermatologische kennis
Binnenkort bij abonnees in de brievenbus!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord