HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Uitgelicht: De hoogtepunten van 15 jaar ASAP Nails & Beauty Supply

In de editie van ProfNail Magazine die deze week bij de abonnees in de brievenbus lag, is een gaaf interview te lezen met Sofie Devlieger, eigenaresse van het Belgische ASAP: De hoogtepunten van 15 jaar ASAP Nails & Beauty Supply: ‘The sky is the limit’. We geven je een kleine teaser.

Voor Sofie Devlieger is het haast onwerkelijk hoe een uit de hand gelopen hobby haar heeft gebracht waar ze nu staat… Als eigenaresse van ASAP Nails & Beauty Supply voelt ze zich gezegend met de fijne mensen om haar heen en is ze gedreven om nog veel mooie toekomstplannen waar te maken: “Als je met je hart onderneemt, is alles haalbaar.”

Op de dag van haar veertigste verjaardagsfeest spreken we de uitgelaten Sofie. Dubbel feest dit jaar: een persoonlijk jubileum en een zakelijk hoogtepunt! Vol enthousiasme neemt ze ons mee in een reis door de tijd. Een bijzondere reis die als het aan Sofie ligt nog maar net begonnen is: “Ik wil altijd in de toekomst blijven kijken en vooruitstrevend zijn. Het is mijn doel om binnen twee jaar ons merk nog groter op de kaart te zetten.”

Verder lezen? Neem dan een abonnement op ProfNail Magazine! Klik hier voor meer informatie: https://beauty-pro.nl/abonneren/

Ik weet nog dat ik begon in een heel klein winkeltje… In de tussentijd ben ik al drie keer verhuisd naar steeds grotere panden

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Hydrating and collageen masque by Pier Augé
Uitgelicht: De hoogtepunten van 15 jaar ASAP Nails & Beauty Supply

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord