HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De week van… Romee de Boer – Schoonheidssalon Beautimo

Ik ben Romee de Boer (22) trotse eigenaresse van schoonheidssalon Beautimo. Ik ben een jonge enthousiaste ondernemer en enorm gedreven. Ik ben niet alleen bezig met het behandelen van mijn klant, maar ook alle zaken rond het ondernemen zoals de boekhouding, doelen stellen, promotie activiteiten zoals bijv. op events staan. Dit jaar bestaat Beautimo 3 jaar en ben ik genomineerd voor de Beauty Awards 2020/2021 in de categorie Newcomer of the year. Meedoen aan de Beauty Awards is voor mij een stap om verder te groeien. En groeien dat wil ik. Een mooie ervaring om te doen en bewust te worden waar mijn schoonheidssalon staat. Ik ben trots op wat ik als jonge ondernemer heb bereikt in een korte tijd. Het is voor mij de erkenning en een bekroning van mijn werk als schoonheidsspecialiste. Ik werd gevraagd door De Beauty Professional om te vertellen hoe mijn werk week eruit ziet. 

Maandag
Begin van een nieuwe werkweek, ik start de eerste behandeling om 11.00. Er staat een volle gezellige dag gepland en ben vanavond om 21.00 klaar met behandelen. Een dag met diverse behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, wenkbrauwtreatments en nagelbehandelingen. De afwisseling van behandelingen op een dag vind ik heerlijk. Vandaag staan er allemaal vaste klanten gepland, er worden veel persoonlijke verhalen gedeeld waarbij ze mij als vertrouwingspersoon zien. Die band met mijn klanten vind ik echt fantastisch en waardeer ik oprecht. 

Dinsdag
Er is een nieuwe werkdag aangebroken en behandel vandaag van 9.00-18.00. Helaas zijn er ook bij Beautimo afmeldingen van klanten i.v.m. corona.. Aan de ene kant super vervelend maar ik ben blij dat ik mijn klanten kan vertrouwen en dat ze mijn hygiëneregels serieus nemen. Ik heb gelukkig veel klanten die last minute een berichtje sturen waardoor ik de gaatjes weer kan opvullen. Ik probeer ook via facebook en instagram berichten te posten als er last minute plekjes vrij zijn gekomen en dat werkt ook goed!

Woensdag
Een lange dag op de planning. Vandaag staan er behandelingen van 9.00-21.00 geplant. En het leuke is dat vandaag 2 nieuwe klanten mag ontvangen. Ondanks de corona heb ik weekelijks ook veel nieuwe klanten in de salon. Vaak zijn zij gestuurd door vaste klanten of komen ze via social media. Vandaag heb ik o.a. een behandeling met de Diamond Touch in combinatie met fruitzuren en een bindweefselmassage gegeven. De Diamond Touch is een uniek huidverbeteringsapparaat waarbij je resultaatgericht kunt werken. De bovenste huidlaag word gepolijst en het serum kan diep de huid in, de huid word goed doorbloed door vacuümzuig. Je ziet de huid na 1 behandeling meteen opknappen. Een mooier beroep kan ik niet bedenken. ♡

Donderdag
Vandaag is mijn vrije dag! Of nouja vrij, er staan in ieder geval geen behandelingen gepland. Eigenlijk ben ik als ondernemer elke dag bezig met de salon, ook als er geen behandelingen geplant staan. Vandaag ben ik ook bezig met het voorbereiden van de Black Friday acties. Ik heb diverse bestellingen gedaan zodat ik met Black Friday mijn klanten kan verrassen met leuke acties. Daarnaast ben ik bezig met de eindejaarsgeschenkjes. Kerst lijkt nog ver weg maar voor je het weet is het jaar voorbij! En natuurlijk geniet ik ook van mijn vrije dag. 

Vrijdag
Vandaag heb ik weer een lange dag op de planning van 9.00-21.00. Tussen de klanten door hou ik altijd mijn boekhouding bij zodat ik aan het einde van het kwartaal alleen maar alles hoef te controleren en de btw-aangifte kan versturen. In het begin vond ik de boekhouding super saai, maar nu ben ik blij dat ik het zelf kan en doe zodat ik inzicht heb in mijn eigen bedrijf. Het was weer een gezellige werkdag. Morgen is het alweer zaterdag. 

Zaterdag
Bijna weekend. De zaterdag heb ik nog een heerlijke werkdag van 9.00-17.00 op de planning. De zaterdagen vliegen altijd voorbij en ik sta weer vol met gezellige klanten. Om 17.00 heb ik dan ook lekker weekend waar ik weer van kan genieten na een voldane werkweek. Dit weekend ga ik samen met mijn vriend op pad voor meubels voor ons nieuwe huis. 

Het was een top week. Met veel gezellige en tevreden klanten. We gaan al mooi richting de feestdagen waar we allemaal weer heerlijke drukke dagen op de planning hebben staan.

Fijne werkweek allemaal.

Liefs, Romee

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Waarom is bdr uniek in microneedling?

Waarom is bdr uniek in microneedling?

Posted on

Je hebt uiteraard al vaker gehoord over het concept microneedling, aangezien het ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Posted on

Als beauty ondernemer komen wij het regelmatig tegen. De klant gaat jouw ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
NIEUW! Digitaal abonnement De Beauty Professional voor maar €39 per jaar!
De week van… Romee de Boer – Schoonheidssalon Beautimo