HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Miranda Koevoets: “Ik gun iedereen een betere off- en online zichtbaarheid”

Ik ben zo blij voor de beautybranche! Zo fijn dat jullie weer aan de slag mogen! Gisteren viel bij mij De Beauty Professional in de brievenbus. Hoe kijk jij naar foto’s in een magazine?

Ik hou van print, teksten en foto’s komen tot leven. Bedrijven en professionals worden zichtbaar met tekst en foto’s. Ik lees de columns en vraag met altijd af hoe krijgen deze experts het toch voor elkaar telkens zo’n pakkende tekst te schrijven. Mij gaat dat helemaal niet makkelijk af. Geef mij maar een camera. Niet alles hoeft altijd makkelijk te gaan. Juist door het te doen, maken we een transformatie door en is er ruimte voor groei.

Wist je dat iedere (foto) opdracht een uitdaging is? Niet omdat ik denk dat ik het niet kan. Ik wil net als jij het beste resultaat. Iedere salon is anders en heeft andere uitdagingen. Wanneer je zelf aan de slag gaat met foto’s weet je dat spiegels en weerspiegelingen, kleine ruimtes en spots je soms in de weg kunnen zitten met je standpunt.

Als ik de foto’s in een bedrijfsbrochure voorbij zie komen of bijvoorbeeld een teamfoto op de website of social media, dan maakt mijn hart een sprongetje. Ik gun iedereen een betere online en offline zichtbaarheid. Het werken met ideale klanten. Waar kan ik jou volgen? Volg mij op Instagram dan ga ik graag jouw online avontuur volgen. Of stuur een DM met jouw vraag.

Met de eigenaresse Sietse Wieman van Body Vital & Medispa in Houten maakte ik een prachtige reportage van haar bedrijf. Een dag met een strakke planning en voorbereiding door het hele team.

Ga jij binnenkort zelf foto’s maken en loop je tegen een probleem aan?
Weet dat je altijd een vrijblijvend inspiratiegesprek in kunt plannen, ik help je graag.

Miranda Koevoets – www.mirandakoevoets.com

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Geïnspireerd op fashion trends
Miranda Koevoets: “Ik gun iedereen een betere off- en online zichtbaarheid”