HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Finalist Schoonheidssalon (Groot): Intense feel good – look amazing

Karin Manders is inmiddels al 16 jaar eigenaresse van schoonheidssalon Intense Feel good – look amazing, een salon die staat voor kwaliteit, service, respect en eerlijkheid. Zelf staat ze voor vertrouwen, samenwerking en plezier. Ze won eerder al eens de Beauty Award voor Schoonheidsspecialist van het Jaar in 2015. “Sinds die tijd is het bedrijf enorm gegroeid en is het team ontwikkelt tot het topteam dat er nu staat”, vertelt Karin. “Samen met deze meiden maken we een succes van Intense. Na een aantal jaren hard te hebben gebouwd is het een solide salon met een heldere visie. Dit wilde ik graag bezegelen met het winnen van de Beauty Award voor Salon van het jaar. Dit zou voor ons een enorme waardering zijn voor het harde werken van de afgelopen jaren.” Het is nog even afwachten, maar op 25 april weten we of de inzet ook echt beloond wordt met een Beauty Award. Maar laten we eerlijk zijn, genomineerd zijn is al een prestatie op zich! Lees hier meer over de weg naar de eventuele tweede Beauty Award van Intense Feel good – look amazing.

Wat ging er door je heen toen je hoorde dat je genomineerd was? En hoe heb je dit gevierd?
Ik hoorde dat we genomineerd waren toen ik net een weekendje weg was samen met mijn man. We hebben er even fijn op geproost. De meiden hadden die dag een training van één van onze leveranciers en hebben er een heerlijk stukje taart gegeten. Met onze cliënten hebben we het gevierd met een speciale BA behandeling. We hebben ze heerlijk in de watten gelegd. Tevens zouden we het groots vieren tijdens ons 15 jarig bestaan, maar helaas werd dit afgelast in verband met de eerste lockdown.”

Waarom denk je dat jouw salon een van de genomineerden is? Wat onderscheidt jouw salon?
“Ik denk dat we genomineerd zijn door een combinatie van factoren. Ons enthousiasme, onze kundigheid, aanbod en visie. We zijn onderscheidend door ons aanbod behandelingen en producten, ons altijd eerlijk en professioneel advies en onze voelbare, positieve teamspirit.”

Wat ging er door je heen toen bleek dat de eerste Beauty Award uitreiking uitgesteld werd?
“We hebben er wel even van gebaald, maar het was onvermijdelijk. We waren in die tijd zo druk bezig met ons bedrijf gezond te houden dat het uitstellen van de BA als logische stap voelde. We hebben er op social media uiteraard bij stilgestaan.”

Heb je geprofiteerd van het feit dat je langer genomineerd was?
“Het voelt voor ons extra speciaal dat we de titel ‘genomineerde’ langer mogen dragen. Onze cliënten vragen er veel naar en dat vinden we erg leuk natuurlijk. Ook merken we dat er nog steeds nieuwe cliënten bij komen en dat komt ook mede door de nominatie.”

En toen werd het WEER uitgesteld… Hoe was dat?
“Toen het wederom uitgesteld werd was het natuurlijk een domper, maar ook nu wilden we graag dat het een feestelijke avond zou kunnen worden. Dit was niet mogelijk dus verzetten klonk als de meest logische optie. Om de spanningsboog van genomineerd zijn goed vast te houden was het soms wel lastig, omdat we ook nu weer druk waren met de tweede lockdown. Je roeit met de riemen die je hebt en we waren niet elke dag bezig met onze nominatie. Toen het nieuwe jaar aanbrak hadden we al snel het gevoel met ons team dat er een feestavond niet snel in zou zitten en dat de uitreikingsavond in een andere vorm plaats zou vinden.”

Hoe waardevol was het contact met mede-genomineerden in deze coronatijd?
“We hebben met alle genomineerden veel app contact en dat heb ik als heel fijn ervaren. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en dat verzacht het leed wel een beetje. Het contact is heel waardevol. Het is fijn om samen ideeën uit te kunnen wisselen, elkaar een hart onder de riem te steken en ook te kunnen lachen met elkaar. Dit heeft mij zeker energie gegeven de afgelopen maanden.”

Waarom moeten jullie die Beauty Award winnen?
“Wij willen hem heel graag winnen als blijk van waardering voor ons harde werk. De kers op de taart, de kroon op ons… en noem alle superlatieven maar op. Wij nemen de award heel graag mee naar huis!”

En nu is het eindelijk zover… er gaat er toch een uitreiking komen! Hoe kijk je achteraf terug naar deze onzekere tijd?
“Dat de uitreiking er zou komen, dat was één ding dat zeker was. Wanneer en in welke vorm dat wisten we niet. Het is fijn dat het nu duidelijk is en dat we hier naar toe kunnen leven. De onzekere tijd van het afgelopen haar heeft ons veel energie gekost, maar mij als ondernemer ook heel veel inzichten gegeven en daar ben ik ook heel dankbaar voor.”

Hoe gaan jullie De Beauty Award uitreiking bijwonen?
“Wij gaan het met ons team volgen. Mijn man sluit ook aan en we gaan allemaal in gala gekleed. De jurken hangen al even in de kast, dus we zijn blij dat ze nu eindelijk aan mogen.”

Wat ga jij doen als jullie die Beauty Award in de wacht slepen?
“Super, super trots zijn op mijn team!”

Wat gaan de klanten van jullie horen als jullie winnen? En wat denkt je dat het de salon gaat brengen?
“We gaan het zeker met onze klanten vieren. We hebben een fijne behandeling samengesteld en we gaan, zodra het weer kan, een gezellige dag organiseren voor onze klanten. Het gaat ons vooral veel positiviteit brengen, veel energie om ons werk met evenveel passie uit te voeren als dat we nu ook doen. Wij zijn er klaar voor.”

Wil je nog iets zeggen tegen de professionals die twijfelen om mee te doen?
“Voel je dat je er klaar voor bent? Dan niet twijfelen en meedoen!”

WIL JIJ DE BEAUTY AWARD LIVESTREAM BIJWONEN? Meld je dan HIER GRATIS aan!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Posted on

Ontvang nu een exclusieve vroegboekkorting op de tickets voor de voorjaarsbeurs, georganiseerd ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Eigenaar van Sooner Events, Anouk Schwieters, ziet uit naar deze 11 editie ...

Wat is nu écht het verschil tussen Shellac en Gellak?

Wat is nu écht het verschil tussen Shellac en Gellak?

Posted on

Steeds meer salons voeren de behandelingen Shellac en Gellak. Vaak zit er ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Beauty Award Special: Meet ZILVER sponsor Aesthetic Solutions
Finalist Schoonheidssalon (Groot): Intense feel good – look amazing