HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Combinatie van huidverbetering én permanente make-up voor succesvolle schoonheidsspecialistes!

Steeds meer consumenten zijn geïnteresseerd in huidverbetering en zoeken naar behandelingen die verder gaan dan de standaard “onderhoudsbehandeling”. Huidverbeterende behandelingen richten zich op de basisbehoeften van de huid en pakken ook problemen in de diepere huidlagen aan. Deze behandelingen zijn vaak intensief en maken gebruik van hoog geconcentreerde werkstoffen voor thuisgebruik. Tegelijkertijd willen consumenten in de ochtend niet uren voor de spiegel. Daarom is de vraag naar permanente make-up afgelopen tijd explosief gestegen. Cosinta biedt een unieke formule waarbij je met één apparaat beide behandelingen in jouw salon kunt aanbieden. Door slechts één investering te doen, kun je twee doelgroepen aanspreken!

Bdr; medisch en cosmetisch gecombineerd

Bdr is al jaren een bekend begrip in Duitsland en verovert inmiddels ook de Nederlandse markt. Wat  het Medical Beauty Concept van bdr uniek maakt, is dat het drie methodes combineert in één behandeling. Zo kunnen we dus in één behandelsessie meerdere problemen tegelijk aanpakken. Bdr combineert de technieken van fruitzuren, microdermabrasie en microneedling en dankzij de synergetische werking van deze drie technieken is de behandeling effectief, snel en minder ingrijpend dan andere behandelingen. Thuis wordt het behandeltraject voortgezet met producten die actieve ingrediënten bevatten. De producten sluiten perfect aan op de salonbehandeling, waardoor geweldige resultaten kunnen worden bereikt. Door het bdr medical beauty concept kunnen tekenen van huidveroudering verminderen, evenals onzuiverheden, acne, oppervlakkige littekens, fijne lijntjes, en oppervlakkige hyperpigmentatie. De productlijn houdt rekening met verschillende huidproblemen, zodat er voor iedereen een passend behandelplan kan worden samengesteld.

Bdr maakt gebruik van de kennis van wetenschappers, dermatologen en biochemici om de beste behandeltechnieken te ontwikkelen. Cosmetisch arts drs. Debby Bom heeft haar naam aan dit merk verbonden, omdat ze volledig achter het concept staat. Vanuit medisch oogpunt heeft ze onderzoek gedaan naar de behandeltechnieken en actieve ingrediënten van bdr. De producten bevatten ingrediënten die daadwerkelijk iets doen voor de huid en goed aansluiten op de behandeltechnieken in de salon. Bdr is een concept waarin medische en cosmetische aspecten samenkomen.

Voor

Na

Goldeneye; Hét nummer 1 pmu merk in Duitsland

Goldeneye micropigmentatie is al 25 jaar lang de nummer 1 methode voor permanente make-up in Duitsland. Dit betekent dat er gedurende al die jaren voortdurend innovaties, ontwikkelingen, wetenschap en nieuwe technieken zijn geweest. De pigmenten van Goldeneye onderscheiden zich op de markt: what you see is what you get. De pigmenten zijn organisch (niet mineraal) en 100% vrij van zware metalen, nikkel, PAK’s (zit in veel pigmenten), Xantan en NDELA. Naast de pigmenten is ook de apparatuur innovatief. Met de moderne touchscreen machines kies je de juiste snelheid voor elk huidgebied en elke techniek. De machines kunnen op een zeer lage frequentie worden ingesteld, wat ideaal is voor poedertechnieken zonder de power te verliezen. Daarnaast is er een ruime keuze aan naalden voor elk huidgebied en elke techniek. Voor ieder huidgebied, iedere techniek, de juiste naald. De naalden zijn speciaal ontworpen voor maximaal pigmenttransport voor het beste en langdurige resultaat.

Cosinta als jouw leverancier – Ontvang 25% korting op de aanschaf van apparatuur!

Als één van de weinige leveranciers biedt Cosinta jou de mogelijkheid om dit unieke Medical Beauty Concept én permanente make-up aan te bieden in jouw salon, met slechts één investering in één apparaat. En we hebben goed nieuws voor jou! Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Goldeneye bieden wij jou een exclusieve deal: ontvang maar liefst 25% korting op de aanschaf van de apparatuur! Dit is een unieke kans om jouw salon uit te breiden en te profiteren van deze geweldige aanbieding.

Het is overigens niet verplicht om beide onderdelen te combineren. Heb je eventueel interesse in één van de merken, is dat uiteraard geen probleem. Bij Cosinta staan we klaar om jouw specifieke behoeften en wensen te bespreken. Wij kunnen je voorzien van de juiste informatie en begeleiding om de beste keuze te maken voor jouw salon.

Wacht niet langer en grijp deze kans om jouw salon naar een hoger niveau te tillen! Neem contact op met Cosinta via verkoop@cosinta.nl en ontvang direct een informatiepakket. Leer meer over de voordelen van het Medical Beauty Concept van bdr en ontdek hoe de kwaliteitsproducten van Goldeneye jouw salon kunnen transformeren. Ben je ook enthousiast over het pakket? Dan kunnen we direct een afspraak plannen voor een proefbehandeling. Ervaar zelf de kwaliteit en het potentieel van deze revolutionaire producten.

Voor meer informatie: www.cosinta.nl.

Belangrijk: Deze exclusieve aanbieding is slechts tijdelijk geldig. Wacht niet te lang en maak gebruik van deze unieke kans. Neem nu contact op met Cosinta via verkoop@cosinta.nl en verander de toekomst van jouw salon!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
IDUN “Simply pure and clean!”
Combinatie van huidverbetering én permanente make-up voor succesvolle schoonheidsspecialistes!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord