HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Award Special: Meet ZILVER sponsor Aesthetic Solutions

De Beauty Award wordt mede mogelijk gemaakt door GOUD, ZILVER EN BRONS sponsoren. En het Belgische Aesthetic Solutions is een van de ZILVER sponsors. Het bedrijf is de exclusieve verdeler voor de BENELUX van resultaatgerichte apparatuur en van de gewilde cosmedische producten van mesoestetic®. Meer over het merk vind je achteraan dit artikel. Maar waarom is A/S sponsor van de Beauty Award en wat doen zij om de branche naar een hoger niveau te tillen? Wij interviewden directrice Ingrid vander Zijp.

“Wij willen de beauty professionals op ieder vlak steunen. Of dit nu is naar professionaliteit, kennis en/of kunde toe. De beauty Award is mede mogelijk gemaakt door de sponsoren van dit evenement. Door dit evenement te sponsoren lever ik als leverancier een kleine bijdrage aan het mogelijk maken voor de beauty professional dat ze hun skills kunnen laten zien op hoogwaardig en landelijk niveau en om zo toch een uitdaging te geven in deze veranderende tijden.”

Wat betekent de Beauty Award volgens jullie voor de beautybranche? 
“Beauty award motiveert de beauty professional ondernemer om haar/zijn bedrijf naar een NEXT level niveau te tillen. Dit is waar A\S ook voor staat niet enkel met ons hoogwaardige merk mesoestetic maar ook met het resultaatgericht totaalconcept van Aesthetic Solutions. Wanneer een instituut mee heeft gedaan aan de beauty award is dit een teken dat ze heel alert zijn op alle puntjes op de I die moeten kloppen binnen een bedrijf!”

Zijn er genomineerden bij dit jaar die met A/S / Mesoestetic werken?
“Ja er zijn zeker genomineerden (onder andere Nerina Skin Clinic en Intense Feel Good) die mee doen aan de Beauty award en met mesoestetic werken. Wij hebben onze partners die genomineerd waren uitgenodigd om de avond met ons mee te vieren en op deze manier de beauty awards extra te sponsoren. Daarnaast is dit voor ons het eerste jaar waarin we graag meer inspiratie op wilden doen om volgend jaar onze partners die genomineerd zullen zijn voor de beauty award  op een nog hoger niveau te kunnen ondersteunen en te begeleiden.”

Stimuleren jullie schoonheidsspecialisten om mee te doen aan de award? Zo ja, helpen jullie hen ook om die nominatie te kunnen behalen? 
“Vermits het ons eerste jaar was dat we meededen aan de Beauty Awards en Corona haar intreden maakte hebben we ervoor geopteerd om onmiddellijk een andere koers te nemen zodat we onze partners zoveel mogelijk konden ondersteunen door het inlassen van live webinars, social media ondersteuning, etc. Laten we zien hoe dit jaar verloopt en uiteraard de partners die mee zullen doen aan de volgende beauty award zullen wij zo veel mogelijk ondersteunen door op zakelijk vlak goed met ze mee te denken.”

Wat doet A/S  Mesoestetic nog meer om de professionaliteit in de beautybranche te stimuleren?
“Wij zijn niet zomaar een leverancier. Wij staan in voor persoonlijk contact maar ook persoonlijke coaching naar onze partners toe. Zoals je overal kan zien spreken wij nooit over klanten. Mijn klanten zijn onderdeel van de A\S familie en dus noem ik ze partners. Iedere partner die met een van onze behandelapparaten werkt of ons hoogwaardig merk mesoestetic, op medisch niveau heeft ook recht op een zakelijke ondersteuning. Alleen op deze manier kan je samengroeien en dat is waar wij voor staan. #growingtogether #the next level of beauty.”

Wat doen jullie voor een specialist die wint en jullie merk voert? 
“De specialist die wint of dit nu onze partner is of niet krijgt de mogelijkheid van A\S, om kosteloos een van onze apparatuur te testen. Wij willen hiermee laten zien welk rendement ze kunnen behalen om hun zaak te laten groeien naar een Next level niveau en hoe snel zelfs na één sessie ze resultaat zullen kunnen aantonen naar hun klanten toe.”

Hoe ziet A/S  Mesoestetic de toekomst van de beautybranche? 
“Onze visie is dat de beautybranche door de combinatie van apparatuur hoogwaardige producten en een goede webshop enorm kan groeien op ieder gebied; resultaat/ skills/ professionaliteit/ financieel en bekendheid en hiermee ook het verschil op de markt kan maken die nu toch redelijk verzadigd is.  Onze visie is anders zijn dan jouw colleag’s door klant & resultaatgericht te werken.”

Nog iets anders dat jullie kwijt willen over de Beauty Award en/of de professionaliteit van de beautybranche? 
“Wij kijken alvast uit naar de volgende editie van de Beauty Award en hopen dat we dit evenement weer live mee mogen maken.Wij wensen jullie veel succes toe en bedankt voor jullie goede en open communicatie.  Jullie geven ook het voorbeeld dat no matter what we toch vooruit moeten en het positief blijven zien ;-).”

Over Aestetic Solutions / Mesoestetic
Pssst… miracles don’t exist, Secrets do! Huidtherapeute, schoonheidsspecialiste, arts? Aesthetic Solutions deelt haar cosmedische geheimen graag met jou. Aesthetic Solutions is de exclusieve verdeler voor de BENELUX van resultaatgerichte apparatuur en van de gewilde cosmedische producten van mesoestetic®. Mesoesthetic Pharma Group bestaat meer dan 35 jaar, hun productie- en controleprocessen voldoen aan de strengste farmaceutische kwaliteits- en iso-normen en worden ondersteund door wetenschappelijke studies, 40% van de omzet wordt geherinvesteerd in research. Hierdoor verkreeg het merk wereldwijd vertrouwen van artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers.

Het totaalconcept van apparatuur en mesoestetic® producten garandeert hoogwaardige resultaten op vlak van anti-aging, huidverbetering, depigmentatie, afslanking en versteviging zélfs op medisch niveau. Het Aesthetic Solutions-team, door beauty gepassioneerd, staat dagelijks klaar om jou te inspireren, te begeleiden en te ondersteunen. Naar jouw wensen en noden wordt geluisterd, je krijgt gedegen advies en samen met jou wordt gekeken naar de beste oplossingen en verzekerd resultaat. Voor elk probleem heeft AS een oplossing! A\S organiseert meer dan 174 opleidingsdagen per jaar in België en Nederland zodat jij altijd op de hoogte blijft van de laatste behandeltechnieken en cosmedische technologieën. De marketingondersteuning en actieve aanwezigheid op social media dragen eveneens bij tot jouw groei en succes. Kiezen voor Aesthetic Solutions is kiezen voor een betrouwbare groeipartner! #growingtogether

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Posted on

Na een periode van intensief overleg met de Belastingdienst heeft Nathalia van ...

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Posted on

De vraag naar huidverbeterende cosmetica die de natuur respecteert, groeit gestaag. In ...

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Posted on

Op 16 maart staat het HUYD Congres weer voor de deur, met ...

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Posted on

Van 22 tot en met 24 maart 2024 vindt BEAUTY DÜSSELDORF plaats, ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Peelen tijdens je slaap? By Medik8
Beauty Award Special: Meet ZILVER sponsor Aesthetic Solutions