HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Kerst bij Huidinstituut Beauté

Bij Huidinstituut Beauté zijn ze dol op de feestdagen en er wordt flink uitgepakt. “Ons interieur wordt volledig van binnen en buiten omgetoverd in kerstsfeer. Ook passen wij de geur aan met scentchips welke een heerlijke winterse geur achterlaat in de openbare ruimtes. Ook de muziek passen wij na 5 december aan naar instrumentale rustige kerstmuziek”, vertelt Vincent.

Lichtpuntje
“Voor onze klanten die de maand December een behandeling boeken  hebben we altijd een leuk kerstcadeautje. Dit jaar hebben wij gekozen voor een kaars in de vorm van een  kerstboom, welke feestelijk is verpakt. Met als idee dat we in deze donkere tijden van Covid-19 wel een  mooi positief lichtpuntje kunnen gebruiken. Twee weken voor de kerst hebben wij onze terugkomende stapelkorting actie. Bij aankoop van 1 product 5% korting, twee producten 10% en 3 of  meer producten 20% korting. En als afsluiting van de behandeling staat er een glas water met  bijvoorbeeld een toevoeging van appel met twee kaneelstokjes. En een heerlijke chocolade bonbon.”

Is het door corona rustiger?
“Nee, we merken juist dat het drukker is. Dit komt naar mijn idee doordat mensen nu niet zoveel meer mogen door Covid-19 en dan is een behandeling bij de huidtherapeut of schoonheidsspecialist juist een veilige keuze om toch iets te ondernemen. Een moment van rust of werken aan een doel met de huid is dan vooral nu iets waar mensen bewust voor kiezen. Wel merk je dat mensen op het laatste moment sneller hun afspraak verplaatsen door verkoudheid of andere Covid-19 gerelateerde klachten. Uiteraard is dit vervelend dat er dan een gat in de agenda ontstaat. Maar klagen doen we niet aangezien we gewoon aan het werk mogen blijven. Om dit enigszins op te vangen werken wij met een wachtlijst, zodat we alsnog kunnen proberen om dit gat op kort termijn nog op te vullen. Mocht dit niet lukken, dan melden wij het nog op Facebook en Instagram dat er een lastminute beschikbaar is gekomen.”

Hoe vier jij de feestdagen in de salon dit jaar? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@beauty-pro.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Kerst met Renate de Wit van Salon Mooi Zuid
Kerst bij Huidinstituut Beauté

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord