HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Kerst met Renate de Wit van Salon Mooi Zuid

Renate de Wit van Salon Mooi Zuid is al druk bezig met de feestdagen: nieuwe behandelingen, speciale verrassingen en natuurlijk een mooi versierde salon.

“Sinds dit najaar merk ik dat mijn klanten meer behoefte hebben aan ontspanning tijdens hun gezichtsbehandelingen. Voor de herfstmaanden en de kerstperiode heb ik daarom nieuwe, mooie gezichtsbehandelingen samengesteld die zorgen voor die extra aandacht en ontspanning, maar waarin ook ruimte is voor huidverbetering. Dat laatste vind ik namelijk zelf heel belangrijk. Ik pas doelgericht fruitzuren en mooie maskers toe en gebruik verschillende technieken zoals bindweefsel-, oog-, hoofdhuid-, nek- en schoudermassage, cupping en hotstones. Zeker in deze tijd is er behoefte aan een moment voor jezelf!”

10-jarig bestaan
Dit jaar bestond Schoonheidssalon Mooi Zuid alweer 10 jaar. In die periode heb ik een mooie en trouwe klantenkring opgebouwd. Mijn agenda is ondanks de Coronacrisis gelukkig nog steeds goed gevuld want mijn klanten willen graag komen. Door alle extra hygiënemaatregelen ben ik wel meer tijd kwijt tussen de behandelingen en daarom heb ik sinds de eerste lockdown zelfs een voorlopige klantenstop in moeten voeren.  Helaas heb ik soms te maken met uitval omdat mensen niet durven of kunnen komen vanwege gezondheidsklachten, maar deze lege plekken kan ik gelukkig bijna altijd weer opvullen met last-minute afspraken of werkzaamheden achter de schermen.

Kerstcadeautje
Mijn klanten krijgen ieder jaar een bedankje in vorm van een cadeautje. In de afgelopen jaren gaf ik bijvoorbeeld al luxe chocola, speciaal voor mijn klanten gemaakte uitwasbare wattenschijven en andere leuke zaken. Altijd alles mooi en luxe verpakt door mijzelf. Dat kost wel tijd en investering, maar ik vind dat mijn trouwe klanten dat verdienen. Dit jaar heb ik kerstkaarten laten ontwerpen en hierbij ontvangen mijn klanten een mooi verpakte verrassing gerelateerd aan de salon.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Leren van vakgenoten: Petra Oosterhuis van Petraas
Kerst met Renate de Wit van Salon Mooi Zuid