HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Kerst met Jill van der Velden van Schoonheidssalon MomentsVoor de komende feestdagen heeft Jill bij haar Schoonheidssalon – Moments uit Limmen – verschillende verrassingen voor haar klanten in petto. Moments staat bekend om haar persoonlijke en deskundige aanpak. Of het nu gaat om een anti-age behandeling, een ontspannende of een verstevigende behandeling, iedere behandeling is een unieke ervaring waarin een moment voor de klant zelf en het verbeteren van de conditie van de huid centraal staan.

Schoonheidssalon Moments biedt deze maand luxe en huidverbeterende (fruitzuur-) behandelingen van twee vooruitstrevende merken: Maria Galland en Babor Cosmetics. Jill: “De luxe behandelingen zitten in een ontspannen jasje en maken vooral gebruik van luxe ingrediënten zoals; goud, kaviaar en parel extracten. Dit maakt de behandeling erg feestelijk!”

In de periode tot sinterklaas kregen de klanten een heerlijke handgemaakte chocoladeletter, gemaakt door een patisserie bakker in de schoen. “Met kerst krijgen de klanten een flesje bubbels om zo de behandeling af te sluiten met een feestelijk tintje. In deze tijd de huid van klanten laten stralen, de klant extra te laten genieten van persoonlijke aandacht, aanraking en een goed gesprek. Dat is mijn passie. Daar ga ik voor, elke dag weer.”

Er zijn bij Moments ook shopdagen in het teken van de Kerst, geheel volgens de richtlijnen van de RIVM.

Jill: “Natuurlijk is deze periode anders dan anders. Dat neemt niet weg dat je als ondernemer de schouders eronder kan zetten en kan gaan nadenken over een plan B. Ik ben bedrijven gaan benaderen voor het geven van relatiegeschenken, brievenkado’s gaan bezorgen en heb nieuwe behandelingen toegevoegd aan het huidige assortiment. Bij Moments wordt echt werk gemaakt van verbinding, juist nu we op afstand zijn van elkaar. Zo zijn er voor alle klanten Moments ansichtkaarten om elkaar te verrassen, brievenbuskado’s en andere prachtig ingepakte geschenken voor elk budget. Alles in Moments stijl want we houden alles professioneel. Ook zijn er bij Moments extra leuke verpakkingen, zodat klanten juist bij mij de geschenken en kadobonnen komen halen. De cadeaus voor deze feestdagen worden extra speciaal. Ze zijn verpakt in blikken die worden gemaakt in een sociale werkplaats door een team enthousiaste mensen met chronische klachten of handicap. Alles wordt met liefde, met de hand en op een natuurlijke wijze in kleine partijen gemaakt. Dit initiatief maakt het verschil en juist daarom past het uitstekend bij de filosofie en denkwijze van Moments. Kenmerkend voor Moments is de professionaliteit en gastvrijheid. Daardoor ben ik ook altijd op zoek naar kansen ook in een tijd waarin er veel uitdagingen zijn!”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Column Miranda Koevoets: Kerstdrukte
Kerst met Jill van der Velden van  Schoonheidssalon Moments