HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Column Miranda Koevoets: Kerstdrukte

December is voor veel beautyprofessionals een drukke periode. Iedereen wil voor de Kerst nog een afspraak. De gaten in de agenda – vanwege afzeggingen (Corona) – zorgen ervoor dat er ruimte is voor het inplannen van last minutes. Ook in mijn branche is flexibel zijn op dit moment meer dan ooit van toepassing.

Het is vervelend als er afspraken worden afgezegd, maar gelukkig is het vaak verzetten in plaats van ‘echt’ afzeggen. Ik heb er ook mee te maken. Maar dat geeft weer tijd om te werken AAN je bedrijf. Er is altijd wat te doen, en je kunt ook eens gewoon lekker in een warm bad gaan liggen! Genieten is ook belangrijk. Zeker in deze drukke periode. En flexibel zijn is in mijn ogen heel belangrijk. Zo ben ik de ene dag druk met een fotoshoot op locatie en de andere dag werk ik fotoshoots uit en probeer ik de administratie op orde te houden. Weer een andere dag plan ik tijd om de shoots voor te bereiden, spreek ik met mijn opdrachtgevers hun wensen door en probeer ik mijn social media kanalen bij te houden. Altijd een uitdaging, want naast fotografie, maak ik regelmatig tijd voor interviews om ondernemende professionals in de spotlight te zetten. Ik vind dat heerlijk die afwisseling.

Door de actie #zorgvooric ontmoette ik Monique Borsboom van de Elvenhoeve in Woerden. Zij won door haar deelname aan de actie #zorgvooric een interview met een fotosessie. Als fotograaf is het mijn taak om mijn opdrachtgevers zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Daarmee bedoel ik flatterend. Ik kan je vertellen… als fotograaf sta ik er zelf bij de behind-the-scenes foto’s niet altijd flatterend op. Ik ben druk aan het werk en doe mijn ding. Als ik dan een foto van mezelf in stories voorbij zie komen, dan denk ik 1 seconde: ‘dat is niet zo handig Miranda’… maar dan ga ik weer verder. Het is wel echt.


Ik garandeer beautyprofessionals dat ik altijd mijn uiterste best zal doen om de meest fantastische foto’s te maken. Het interview met Monique staat inmiddels online op de website: https://mirandakoevoets.com/blog-lifestyle/2020/12/4/de-elvenhoeve

Als je het interview gaat lezen, vergeet dan niet de gids op de homepagina te downloaden hoe je in 5 simpele stappen content maakt! https://mirandakoevoets.com/

Heb je vragen of kan ik je helpen, stuur me gerust een berichtje. Ik wens je een fijne Decembermaand.
Groet, Miranda Koevoets

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Redactie blog: Feestdagen zelf gezellig maken
Column Miranda Koevoets: Kerstdrukte

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord