HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

RevitaLash Cosmetics Giftbox voor perfecte wimpers

Geef het cadeau van perfecte wimpers. Conditioneer, versterk en definieer de wimpers met deze fantastische set. De collectie bevat: RevitaLash Advanced Conditioner 3.5 ML, Mini Micellar Water Lash Wash, Mini Double-Ended Volume Set.

RevitaLash® Advanced
Dit bekroonde en toonaangevende serum bevat een gepatenteerde, wetenschappelijk geavanceerde technologie om de wimpers te versterken en te beschermen tegen breuk. Terwijl de flexibiliteit en glans worden verbeterd, verfraaien de wimpers en worden deze gezonder, langer en voller.

Micellar Water Lash Wash
Onze zachte, maar effectieve micellaire waterformule verwijdert onzuiverheden om vuil, olie en make-up resten te verwijderen zonder de huid uit te drogen. Reinigt, kalmeert en hydrateert wimpers en wenkbrauwen.

Double-Ended Volume Set
De RevitaLash Double-Ended Volume Set geeft uw wimpers verzorging, hydratatie, glans, stevigheid en natuurlijk extra volume. Dit product is ontworpen om de wimpers niet alleen de perfecte basis te geven, maar ook extra volume en een intensere kleur.

Op de Revitalash website staat ook precies hoe je de producten het moet gebruiken:

Step 1
Spray 4-6 keer op een wattenschijfje. Druk het wattenschijfje voorzichtig gedurende 10-15 seconden op het gesloten oog om make-up los te weken. Veeg het ooggebied schoon en herhaal indien nodig om vuil en make-up volledig te verwijderen van wimpers, wenkbrauwen, oogleden en wimperlijn.

Step 2
Breng een dunne lijn RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner rechtstreeks aan op uw wimpers, boven de wimperlijn.
Het is niet nodig om vaker dan eenmaal per dag aan te brengen. Laat volledig drogen voordat u andere schoonheidsproducten aanbrengt.

Step 3
Draai en trek de gekleurde borstel van de wenkbrauwgel van de browstyler.
Breng met behulp van korte, opwaartse bewegingen de getinte gel aan op uw wenkbrauwen en beweeg van de binnenste naar de buitenste hoeken om het model van uw wenkbrauwen te modelleren.

Voor meer informatie: www.revitalash.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Christmas & Chocolate by Pascaud Care
RevitaLash Cosmetics Giftbox voor perfecte wimpers

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord