HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Afscheid Hetty van ‘t Net bij Mineral Skin Cosmetics

Na 24 jaar trouwe dienst neemt Mineral Skin Cosmetics afscheid van hun collega Hetty. In een kort interview op de website vertelt Hetty over haar tijd bij de leverancier van XMinerals, Vie de Sel en GiGi. Uiteraard komt er binnenkort ook een vacature vrij. Houd hiervoor de website www.mineralskincosmetics.nl in de gaten! Bij Mineral Skin laten ze weten: “Wij moeten jammer genoeg afscheid nemen van onze lieve Hetty! Wij wensen haar al het goeds toe en kijken terug op fijne jaren samen! Hieronder nog 1 keer de hoogtepunten van Hetty van haar afgelopen jaren bij Mineral Skin Cosmetics!” (geschreven door Elyane)

Hoe lang heb je voor MSC gewerkt?

“Ik heb ruim 24 jaar bij Mineral Skin Cosmetics gewerkt. In het begin deed ik de trainingen en de beurzen. De laatste 12 jaar, werkte ik 2 vaste dagen in de week als trainer/accountmanager, naast natuurlijk mijn eigen salon.”

Wat ga je het meeste missen?

“Het meeste ga ik José, mijn lieve collega waar ik vanaf het begin mee samenwerk, missen en het contact met de depositaires. José en ik kennen elkaar ook echt via Mineral Skin Cosmetics.”

Wat is je leukste herinnering?

“De klantenreizen naar Israël waren fantastisch en behoren tot mijn leukste herinnering!”

Wat ga je meenemen van je tijd binnen MSC in je toekomst plannen?

“Het meeste ga ik de fijne vriendschappen die ik in de tijd dat ik bij MSC werk heb gekregen meenemen. Het is heerlijk om te brainstormen en kennis uit te wisselen met elkaar!”

Kunnen we je nog af en toe tegenkomen bij MSC events? (Dat zouden we namelijk heel leuk vinden!)

“Jullie komen mij zeker nog in de toekomst tegen bij leuke events!”

Waar zie je het allermeeste naar uit in de toekomst?

“Het allermeeste zie ik uit naar dat ik iets meer vrije tijd krijg zometeen!”

Start/New Year Event
De collega’s van Hetty: ”Wij gaan Hetty in ons team ook zeker missen. Ze was en is een zeer gewaardeerde collega. En haar bijzondere betrokkenheid bij Mineral Skin Cosmetics zal ons bijblijven! We weten zeker dat niet alleen wij maar ook veel van onze klanten, die Hetty al jaren kennen, haar zullen gaan missen. Daarom is er de gelegenheid op het startevent op maandag 13 februari 2023 waar Hetty ´s middags nog langs komt om afscheid te nemen onder het genot van hapje en drankje. Start/New Year event 2023 (meer informatie over de rest van het programma die dag volgt.) Om de taken van Hetty van ‘t Net en werkzaamheden buitendienst op te vangen komt er binnenkort een vacature op de website van Mineral Skin Cosmetics online.”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Gratis 1 jaar werken met de IPL/SHR en/of Cryo Body- Wizard Duo van MedCos
Afscheid Hetty van ‘t Net bij Mineral Skin Cosmetics

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord