HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beautysalon te koop

Posted on

Beschrijving

Beautysalon in Zuid-Holland West, gespecialiseerd in laserbehandelingen. Klanten kunnen ook terecht voor verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen. Daarnaast worden er luxe schoonheidsproducten verkocht. De salon is opgericht in 2019 en heeft binnen deze korte tijd een groot klantenbestand opgebouwd van meer dan 1.000 klanten.

Bijzonderheden

De onderneming is een VOF en heeft naast de twee eigenaren vijf werknemers op de payrollbasis werken. De salon is gevestigd in een van derden gehuurde bedrijfsruimte van ca. 185 m². Een ruimte van ca. 10 m² is in onderhuur.

Omzetcijfers

Ondanks dat de salon nog maar kort is geopend, laat de omzet een stijgende lijn zien. Het eerste volledige jaar (2020) is afgesloten met een netto-omzet van € 71.805 en een positief resultaat. Het tweede volledige jaar (2021) is afgesloten met een netto-omzet van € 100.283 en een positief resultaat. De onderneming heeft veel potentie om verder te groeien.

Kenmerken

  • De huidige ondernemer wenst om persoonlijke reden afstand te doen van de onderneming. In overleg zou één van de eigenaren nog een korte periode in loondienst in de salon kunnen blijven werken.
  • De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in een overname? Mail dan naar: info@businesscontentmedia.nl zodat nadere informatie kan worden verstrekt. Of bekijk het verkoopprofiel op Brookz: https://www.brookz.nl/bedrijven-te-koop/beautysalon-1/32735.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Absolution La Brume Systémique – Een luxe cocktail die het ecosysteem van de huid bewaakt
Beautysalon te koop